2777
2789
عنوان

ب یه نفراحساس پیدا کردم

114 بازدید | 17 پست

متاهله 

هیچ تناسبی هم ب من نداره 

ن قیافه ن پول داره اونقدر،،، فقط باحاله و بامزس 

یه نخ هایی هم بهم داده

ب بهانهای مختلف یهو خودشو ب من میچسپونه یا بهم تنه میزنه

نزدیک ۲۵ سال ازم بزرگتره 

ففط یه حسی بهش دارم وقتی میبنمش فکرای احمقانه میاد توسرم

ولی واقعا هبچ تناسبی با من نداره، از هرجهت

چیکار کنم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم واقعا نمیدونی چسکارکنی یا دوست داری پر بازدید بشی ؟خب همین که طرف متاهله باید ازش دوربشی

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

طرف داره سو استفاده میکنه ب هدفشم داره میرسه گویا

فقط اجتزه پیشروی ب اون و به احساست رو نده

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

خدا از جفتتون نگذره

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

کلمه اول رو که دیدم...

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

راهکار ک چیکار کنم فکرس از سرم بره وابستش شدم

با خودت تکرار کن طرفت آدم لاشی و هرزه ای هست

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
25 سال ازت بزرگترهه.خدای من بنظرم این قضیه رو فراموش کن و حتیییی یک درصدم بهش فکر نکنن

دست خودم نیس بخدا انقدر واسه خودم خط قرمز مسخص کردم

اما وقتی میبینمش کلا خط قرمزام از یادم میرن 

فکرای الکی میاد سمتم