2777
2789
شنیدم میگن وقتی بیمارستان ببینه کارت اهدا عضو داری ، دیگه صبر نمیکنن که شاید از کما به دنیا برگردی ...

اهدای عضو برای کسی که توی کما هستش نیست برای کسی هست که تشخیص داده شده مرده ! مرگ کامل و مرگ قطعی ! مرگه مرگه مرگ !! برای همین ولی بگن شخص مرگ مغزی شده چه عضوش اهدا بشه چه نشه براش صبر نمیکنن و باید دفن بشه ! هیچ کجای دینا مرده رو توی بیمارستان نگه نمیدارن ، ندادن عضوشم سودی به حالش نمیکنه :(

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

اوهوم.. افرین

ببین عزیزم من تقریبا  رساله تمام مراجع رو خوندم 

شخص مورد نظر شما ایت الله سیستانی هستن 

ایشون فرمودن پیوند بدن مرده به زنده جایز نیست 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کف العباس هم رفتی؟

کف العباس؟ واقعا فکر میکنی دسته مبارک حضرت اونجا دفنه؟؟؟؟؟ 

اونجا قطع شده🤕 زمین افتاده امام حسین میان و بوسش میکنن

تمام بدن امام سجاد بنابر علم امامتش ن جمع‌آوری کردن

حتی سر مبارک امام حسین هم  حضرت زینب از یزید میگره و اربعین به قبر ایشون اضا فه میکنن

لطفا به مقدسات کار نداشته باشید.. این تاپیک اونقدرا هم مهم نیست که بخوایید مثال ائمه اونم ب اشتباه بزنید

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

رفتم نظر مراجع تقلید رو چک کردم! مشکلی نداره این کار، فقط بعضیاشون شرط و شروطی مثل دیه گذاشتن! همین

از این به بعد هم درمورد مسائل دینی از چند استاد بپرس نه یکی! ضمنا اگر مرجعت در مورد مسئله ای که فکرتو درگیر کرده نظر قطعیشو گفته دلیل نداره بری از اساتید دینی بپرسی، فووووووقش باید از مراجع دیگه بپرسی!

با تاپیک زدنت باعث شدی توی تاپیکت به علما توهین بشه! جز تخریب برای مذهبی ها چی دارید شماها؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بله

پس چرا میگی دست حضرت عبای کنارشه؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ببین عزیزم من تقریبا رساله تمام مراجع رو خوندم شخص مورد نظر شما ایت الله سیستانی هستن ایشون فرمودن ...

افرین.  قربون دهنت.  هرچی من میگم اینا قبول نمیکنن.  فقط دنبال دعوا راه انداختنن

کاش به هممون شیرخشکی می شدیم به خداراحت بودیم یه زره شیردادن هی می کوبن توسرمون

اونوقت طرف حسابمون بابامون بود،،،،، حیف اون همه شیر خشکی که برای تو خریدم 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
ببین عزیزم من تقریبا رساله تمام مراجع رو خوندم شخص مورد نظر شما ایت الله سیستانی هستن ایشون فرمودن ...

آیت الله سیستانی کی همچین حرفی زده؟ ایشون فقط شرط دیه گذاشتن و اینکه هیچ امیدی به برگشته فردی که اعضاش قراره اهدا بشه نباشه!!!

افرین. قربون دهنت. هرچی من میگم اینا قبول نمیکنن. فقط دنبال دعوا راه انداختنن

اولا که آیت الله سیستانی حرام نکردن، دوما اگر حرام کردن حتما دلیلی براش دارن! شما اگر درک داشتی با اشاره به دلیلشون حرفتو میزدی که یه عده انسان رو به مراجع بدبین نکنی و باعث توهین به ایشون نشی!