2777
2789
آقای سیستانی چی میگن نمیدونین؟من فکر میکنم قراره جاودانه باشماز هیچ خطری نمیترسم😂هعیییاز خیابون بی ...

نه عزیزم نمیدونم.  خبر ندارم.  

چیزیت نیس یکم بی احتیاطی😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم. درست صحبت کن حتما حرامه ک گغته دیگه

آخه زر زده 

از اون دنیا هم حرف میارن مردم 

کی از اون دنیا اومده که اینو گفته 

تو قرآن و احادیث هم که اینجور چیزا نبوده 

این استادت اینو دقیقا از کجاش در آورده 😄😄😄

خدایا تو چرا اینقدر ساده ای که بهش اعتماد کردی

دختر خوب روح وقتی از بدن جدا میشه دیگه هیچ ارتباطی بین جسم و روح وجود ندارد حتی دردهایی که مریض ها میکشن در بستر بیماری بعد از جدا شدن روح اون دردها از بین میرن اینارو کسایی که از مرگ برگشتن گفتن 

ارررررررررررررررررررهاخه واقعا هم تا حالا چیزی نشده ولی یه رو می میریم دیگه باید بی پروا زندگی کرد

منم 

یبار بخاطر سردردای شدیدی که داشتم

هعی میرفتیم دکتر

و یبار سی تی اسکن نوشت

شاد و خندان میخاستن بگیرم چون اعتقاد داشتم هیچ وقت نمیمیرم

همه گریه میکردن

سردردم کامل خوب شد

یبارم بخاطر قلبم دستم رو نمیتونستم تکون بدم و شدیدا درد میکرد 

رفتیم گفت بره اکو و اینا و خیلی اورژانسی و اینام

همه ترسیده بودن الی من

هییییچ وقت نمیترسم از چیزی هیچ وقت

‌‌‌

مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

عکس مرجع تقلید😄

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
اخه چرا باید از سر سود تو رو نصف کنن برای اونا چه سودی داره تو زنده بمونی یا اونکه میخوان اعضاتو بهش ...

عزیزدلم چون قیمت اعضای بدن خیلی بالاعه  و هر روز موندن یه فرد تو بیمارستان دولتی حالا هزینه هایی رو تحمیل میکنه به بیمارستان مخصوصا دستگاه ها که هرکدوم چند میلیاردن ،طبیعیه بخوان خلوت تر بشه 

فکر نمیکنم نیاز باشه بدیهیات رو توضیح بدم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

جسم مثل یک لباسه برای روح .وقتی که مردی دیگه داخل اون جسم نیستی که درد بکشی حتی اگه تیکه تیکه اتم کنن. روح فقط برای اعمالشه که درد میکشه .البته دورازجون😊

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین😭

کلا از همون موقع ک گرفتم یه حسی دارم ک انگار میخام بمیرم همین الان اگه این مامان منه میاد تو قبر شلو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشت 

چند سالته ؟ 

منم اوایل ترس از مرگ داشتم و وسواس فکری ولی درمان که شد با میل خودم کارت گرفتم 

مامانت دل نداره ها بگو مث مامان من باش شیرررر!😎

اگه یه روز جنگ بشه اینقدر دلش محکمه که پسر باشم میفرستم تو جنگ😂😂😂