2777
2789
بابا مامانم فهمیده هی داره زار زار گریه میکنه تمام ایل و طایفه رو خبر کرده همش هی میگه شیرمو حلالت ن ...

منم به مادرت حق میدم...دور از جونت انشاله صد سال زنده باشی ولی انگار هرکی این کارت رو میگیره بیشترشون مرگ مغزی میشن برعکس کفن که خریدنش عمر رو طولانی میکنه خرافاتی نیستم ولی تجربه بهم ثابت کرده 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بازم بپرس من شنیدم کارت اهدای عضوم داشته باشی باز نزدیکانت باید امضا کنن نمیدونم درسته یا نه

درسته. کارت اهدای عضو یه چیز نمادینه و ارزش قانونی نداره. بدون رضایت خانواده عضوی اهدا نمی شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

منم مادرم نذاشت چون گفت اگه هنوز ۱ درصد قابلیت برگشت داشته باشی به این دنیا و از سره سود وردارن جلو جلو تقسیمت کنن چی؟بعدشم گفت هر وقت مردی خودم تقسیم میکنم اعضاتو تو نگران نباش

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
باشه منطق شناس تو بگو چطور لغوش کنم دلم برا مامانم میسوزه هرچی حرف میزنم باش ک بدون رضایت شما نمیشه ...

بهش بگو لغو کردی همین ! احتمال اینکه جوری بمیری که بعدا بشه اعضای بدنت رو اهدا کردن خیلییی خیلیییی کمه اگرم بشه خودشون روانشناس دارن با خانوادت حرف میزنن امادشون میکنن

استادای دینی هم زیاد جدی نگیر اونا یه زمانی هم میگفتن اگه دخترا سواد خوندن و نوشتن داشته باشن فلان و بسار میشن ولی میبینی که داریم مینویسیم برای همو هیچی هم نشدیم

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

آقای سیستانی چی میگن نمیدونین؟من فکر میکنم قراره جاودانه باشماز هیچ خطری نمیترسم😂هعیییاز خیابون بی ...

اررررررررررررررررررره

اخه واقعا هم تا حالا چیزی نشده ولی یه رو می میریم دیگه باید بی پروا زندگی کرد

مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

تو صدا سیما انقدر دربارش حرف میزنن چه حرومی یه انسانو نجات بدی حرومه مرجع تقلیدتم فکر کنم از پارک پیدا کردی

بابا مامانم فهمیده هی داره زار زار گریه میکنه تمام ایل و طایفه رو خبر کرده همش هی میگه شیرمو حلالت ن ...

غلط کرد اون استاد دینی! 

اتفاقا ایتقدر ثواب داره که حد نداره. و شخص گیرنده تا اخر عمرش هر کار ثوابی کرد به شخص دهنده  هم عین اون ثواب میرسه

مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

مرجع تقلیدت کیه؟؟؟؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

منم مادرم نذاشت چون گفت اگه هنوز ۱ درصد قابلیت برگشت داشته باشی به این دنیا و از سره سود وردارن جلو ...

اخه چرا باید از سر سود تو رو نصف کنن برای اونا چه سودی داره تو زنده بمونی یا اونکه میخوان اعضاتو بهش بدن 😄

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

کیه مرجعت؟

دلیلش چیه؟ 

آیا راجع به انتقال خون هم همچین نظری داره؟

اتفاقا عصری داشتم مطلبی میخوندم میگفت تا سال ۷۹ نظر این بوده که شما میگی 

اما بعد از اون نظرشون تغییر کرده!