بابا مامانم فهمیده هی داره زار زار گریه میکنه تمام ایل و طایفه رو خبر کرده همش هی میگه شیرمو حلالت ن ...
منم به مادرت حق میدم...دور از جونت انشاله صد سال زنده باشی ولی انگار هرکی این کارت رو میگیره بیشترشون مرگ مغزی میشن برعکس کفن که خریدنش عمر رو طولانی میکنه خرافاتی نیستم ولی تجربه بهم ثابت کرده
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم مادرم نذاشت چون گفت اگه هنوز ۱ درصد قابلیت برگشت داشته باشی به این دنیا و از سره سود وردارن جلو جلو تقسیمت کنن چی؟بعدشم گفت هر وقت مردی خودم تقسیم میکنم اعضاتو تو نگران نباش
داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحالحاضر کوچیکترین کارها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمهای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینهای پرداخت نمیکنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بیجا و بیخودی داشته باشید.بیچشمورو نباشیم
باشه منطق شناس تو بگو چطور لغوش کنم دلم برا مامانم میسوزه هرچی حرف میزنم باش ک بدون رضایت شما نمیشه ...
بهش بگو لغو کردی همین ! احتمال اینکه جوری بمیری که بعدا بشه اعضای بدنت رو اهدا کردن خیلییی خیلیییی کمه اگرم بشه خودشون روانشناس دارن با خانوادت حرف میزنن امادشون میکنن
استادای دینی هم زیاد جدی نگیر اونا یه زمانی هم میگفتن اگه دخترا سواد خوندن و نوشتن داشته باشن فلان و بسار میشن ولی میبینی که داریم مینویسیم برای همو هیچی هم نشدیم
پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦
مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...
مرجع تقلیدت کیه؟؟؟؟
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم