2777
2789
عزیزدلم چون قیمت اعضای بدن خیلی بالاعه و هر روز موندن یه فرد تو بیمارستان دولتی حالا هزینه هایی رو ...

اگه قراره خلوت تر بشه اون بمیره تو بری خونه چه فرقی داره با اینکه خدانکرده تو بمیری اون خوب بشه در هر صورت یکی میمونه و یکی میمیره ! و اینکه پول و هزینه بیمارستان رو از کسی که توی بیمارستانه میگیرن اتفاقا بیشترم میگیرن اون یکی هم که توی خونه است تا عضو براش پیدا بشه ! 

نظر شما برای اهدا نکردن عضو محترمه و کاملا هم حق شماست که هرکاری میخواید با بدنتون بکنید ولی دلیلتون منطقی نیست 🤷🏻‍♀️

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای سیستانی چی میگن نمیدونین؟من فکر میکنم قراره جاودانه باشماز هیچ خطری نمیترسم😂هعیییاز خیابون بی ...

اره منم بچه بودم اینطوری فکر میکردم ولی بزرگ شدم یهو یه وسواس فکری شدید و اضطراب مرگ گرفتم و فکر میکردم قراره همین الان بمیرم درمانش کردم  الان هم برام واقعیت داره و هم نمیترسم😍

عزیزم. درست صحبت کن حتما حرامه ک گغته دیگه

عزیزم احکام نگاه کردم گفتن اگه قطع عضو برای بیماری که مرگ مغزی شده انجام بشه و اون بکشه حرامه این برای بعضی مراجع تقلید و بعضی دیگه هم گفتن که اگه جان مسلمانی رو نجات بده حلاله

و این حدیث رو هم یادتون هست می گه کسی که جان یه مسلمان نجات بده همه رو نجات داده 

باشه ولی بیمارستان دولتی هم رایگان نیست

عزیزم اگه قرار باشه هرکسی رو نگه دارن الان جا سوزن انداختن نبود 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

عزیزم احکام نگاه کردم گفتن اگه قطع عضو برای بیماری که مرگ مغزی شده انجام بشه و اون بکشه حرامه این برای بعضی مراجع تقلید و بعضی دیگه هم گفتن که اگه جان مسلمانی رو نجات بده حلاله

و این حدیث رو هم یادتون هست می گه کسی که جان یه مسلمان نجات بده همه رو نجات داده 

عزیزم. درست صحبت کن حتما حرامه ک گغته دیگه

گلم کاری به ادبیات کلام این خانم ندارم ولی شما هم دنبال آپدیت کردن اطلاعاتت باش و بی تفکر هم چیزی رو نپذیر 

تا سال ۷۹ اینطوری میگفتن بعد از اون نظر تغییر کرد 

اگه حرام بود که اصلا اجرا نمیشد و ممنوع میشد!

اگه قراره خلوت تر بشه اون بمیره تو بری خونه چه فرقی داره با اینکه خدانکرده تو بمیری اون خوب بشه در ه ...

از اونی که عضو بهش اهدا میشه پول بیشتری گرفته میشه و دوم اینکه احتمال زنده موندن اون فرد بیشتر از مرگ مغزیه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
من نشنیدم ولی عزیزم شما با این کار دل یک خانواده رو شاد میکنی و ثواب داره البته اختیار بدن هرکس دست ...

اره میدونم.  خودم عاشق این کارم.  حتی رفتم که کارتشو بگیرم.  ولی خب اینجوری بهم گفتن

باشه عزیزم. تو به حرف مرجع خودت گوش کن. برو کارتشم بگیر. انشاالله قبول باشه دوست گلم

کاش نمیگفتی از اول

بعضی چیزا بهتره هر کسی که سوالشه بره سراغش و عمومی پخش نشه

الا کلی توهین شد

شما هم نمیدونستی  شاید اون عالم درکش از یه مطلب علمی باعث شده این فتوا بده

در کل تا حالا به این فکر کردی شاید اهدا عضو یه تجارت باشه و نه فقط یه روش پزشکی؟

برو راجبش تحقیق کن من کامل نمیتونم توضیح بدم

بدن مومن بعد مرگش هم حرمت داره در کل