2777
2789
عنوان

کاشکی آدما مراقب حرف زدنشون باشن

396 بازدید | 43 پست

من ۲۱سالمه دختر داییم ۳۷ ما کلاس زبان خصوصی میریم 

من قبلاً رفته بودم اما چون خاطرات خوبی نداشتم ول کردم 

وقتیکه دوباره شروع کردم از اول شروع کردم با دختر داییم 

حرف می‌زدیم درباره آزمون زبان بعد تو روم زد گفت من واسم مهمه چون من می‌خوام از ایران برم حالا توکه نمی‌خوای بری یا همش خودش برتر میبینه خودش دماغش عمله میگه ها تو حتماااا باید عمل کنی و...احساس ناکافی بودن بهم میگه من از خودم رازی ام خودم تو آینه میبینم هروز اگه عیبی باشه میبینم من خودمو دوست دارم 

گوشی آیفون ۱۳قسطی خریده هزار دفعه کرده تو حلق من که اره من ۱۳دارم واینا 

عمداااااااا می‌دونه اون یکی دختر دایی هام ندارنا باحالت بدی میگه فلانیا که آیفون ندارن نه؟ 

کفر منو درآورده واقعا ی جوری رفتار می‌کنه احساس میکنم خنگم و زشت داغون بدبخت بی پول 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقدر آشناس که حس میکنم شماهم دیدینش

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

محلش نده

نمیشهههه 

همش میخواد خودش رابطه اش بکنه تو چشمت که اره من دارم تو نداریی من برترم من سرترم  

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
پیک می عقده ای تازه به دوران رسیدهببخشیدا😂😂😂

واقعاااااا عقده اییییی 

شاید باورت نشه گوشیش تا ۶ماه کار نمی‌کردم تو کمد گذاشته بود بعدش میخواست ببره بیرون با جعبه اش میبرددددد

نمیشهههه همش میخواد خودش رابطه اش بکنه تو چشمت که اره من دارم تو نداریی من برترم من سرترم

جوابشو بده بگو اینکارایی ک تو میکنی یا خیلی ندید پدیدی یا عقده ای 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

با آدم حسود و بی عقل نباید معاشرت کرد

کسی که هر لحظه آدم رو تحقیر کنه ؟ .

رفت و آمد رو کم کنین  ولی قطع نه 

که روح و روان خودتون آرامش داشته باشه

.برای خودتون زندگی کنین و ازش لذت ببرین