2777
2789
عنوان

کاشکی آدما مراقب حرف زدنشون باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 43 پست
ولی نباید خودت همراهیش کنی که درسته؟ اعتماد به نفستو. از دس نده

درسته 

ولی احساس خنگ بودن بهم دست میده تو کلاس زبان چی؟ همش به تیکه میگه باید زبان بیشتر بخونیم 

حتما رفتی خونه خوب بخون و.... که زودتر پیش بریم 

انگار من مانع پیشرفت کلاسم 😔😑😐

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادم حسود واقعا بد چیزیه من تو رابطه بودم اینقدر به رابطه خوب من که داشتم حسادت علنی میکرد رابطه من ب ...

حرز امام جواد اگ جای معتبر تهیه بشه و همراه داشته باشین برای دفع حسادت

درسته ولی احساس خنگ بودن بهم دست میده تو کلاس زبان چی؟ همش به تیکه میگه باید زبان بیشتر بخونیم حتما ...

میدونی چی بهش بگو؟ 

بگو که عزیزم میدونم ولی زبان چیز پیش پا افتاده ایه نیازی نیس انقد بخونم وقت کلاسو میگیره؟ خب فدای یه تار موم چیکار کنم که وقت کلاس گرفته میشه بعدم بگو. تو بهتره سرتو کنی تو زندگی خودت زرنگی خودت درس بخون اون شاید سنش بیشتر باشه ازت ولی از لحاظ عقل نه

حرز امام جواد اگ جای معتبر تهیه بشه و همراه داشته باشین برای دفع حسادت

ندارم متاسفانه

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
میدونی چی بهش بگو؟ بگو که عزیزم میدونم ولی زبان چیز پیش پا افتاده ایه نیازی نیس انقد بخونم وقت کلاسو ...

میگه آره واسه من مهمه چون منو نامزدم می‌خوایم بریم آمریکا توکه نمی‌خوای بری 

شایدم بخاطر اینکه من سنم جوریه که وقت دارم 

اما اون نه 

ندارم متاسفانه

تهیه کنین عالیه ...ولی اگ‌میخواین برای دفع چشم زخم باشع باید به نامتون نوشته بشه ‌ و گرنه  اگه همین جوری تهیه کنین فقط برای برکت زندگی خوبه 

باید از شخص متدین ک کاربلد تهیه کنین تو اینترنت سرچ کنین کانالای معتبر فروش حرز  رو میاره پرسو جو کنین 

میگه آره واسه من مهمه چون منو نامزدم می‌خوایم بریم آمریکا توکه نمی‌خوای بری شایدم بخاطر اینکه من سنم ...

بهش بگو اخی الهی عزیزم بعد 40سال یادت افتاده بری امریکا؟ بعد یه نیش خند بزن بگو تو اگه میخواستی بری تو این 40سال رفته بودی 

بعدم دوس دارم اینجوری درس بخونم مگه به کسی مربوطه؟ 

حالا مگه ایفون و مهاجرت چه برتری میده بهش!

والا منم نمیدونم ولی سر مسخره ترییین چیزا حسادت و عقده خود برتر بینی داره 

چون خودش بینی عمل کرده برتره به مهمه عمل نکردم😐

می‌دونه اون یکی دختر دایی هام آیفون ندارن عمدا از من میپرسه که اونا آیفون ندارن که با ی حالت فخر فروشانههههه 

مثلا دختر خاله های من که میشه دختر عمه اون شوهراشون پولدارن و مسافرت خارجه میرن وقتی فهمید نمیدونی چه حالی شد که اونارو چه به خارج رفتن فقط جای منو عشقمه که باید بریم 😐

بهش بگو اخی الهی عزیزم بعد 40سال یادت افتاده بری امریکا؟ بعد یه نیش خند بزن بگو تو اگه میخواستی بری ...

البته یکم دیر شروع کردیی واسه زبون خوندن و فکر رفتن 

حیف به جاش میریم لالم

ببین هرچی گف لج کن جوابشو بده این داره غرور و اعتماد به نفس و همه چیتو خراب میکنه

سعیمو میکنم 

مثلا چون خودش دست درد داشت نمی‌خواست باشگاه بره 

به من می‌گفت توام نرو ی مدت استراحت کنیم 

بعد شروع کنیم اولش ی هفته بود الان شده دوماه نیمه باشگاه نرفتم من خنگم من چرا عقلمو میدم دست اوووون

اون آدم چندسال با رل خودش تو رابطه بود بعد رل منو که دید رفتارش بامنو دید نمیدونی به معنی واقعی داشت ...

دقیقا 

نیاید بذاری بقیه خیلی از زندگیت سر در بیارن 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره