2777
2789
عنوان

کاشکی آدما مراقب حرف زدنشون باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 43 پست

یچیزی بهت میگم. همیشه یادت باشه

مهم ذاته طرفه وقتی اینجوری میکنه پول مهم نیس

گوربابای پول خب؟ 

و اینکه وقتی خودت راضی دیگه مشکلی نداری مهم خودتی که از خودت راضی پس لطفا به حرف دیگران گوش نده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من جای تو بودم قطع رابطه میکردم به صورت نامحسوس

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

باید درک کنی که ریشه این حرفاش از کجاست

وقتی درک کنی دیگه ناراحت نمیشی دلت هم براش می سوزه

ممکنه حرفاش از حسادت باشه و حسادت از عقده های درونی فرد میاد 

اگه زندگی پس از زندگی رو دنبال کنی بعضی قسمت ها که دیدم زندگی و واقعیت فردی طرف رو اذیت کرده بود بهش نشون میدادن وقتی فرد واقعیت اون آدم رو می دید حتی خودش برای اون فرد از خدا طلب بخشش می کرد

یکی از قسمت ها یه خانم میگفت که دیده علت آزار و اذیت اون آدم این بوده که مادرش مدام این خانم رو با ایشون مقایسه می کرده 

ایشون داره به شما حسادت میکنه ،قطعا شما یه چیزی داری که اون ندارم و همین داره عذابش میده فکر کنم مجر ...

تو رابطه دوستانه اس ۱۰ساله 

وقتی من تو رابطه بودم چندسال پیش این اینقدر به رابطه من حسودی میکرد تو روم علناا می‌گفت 

من هیچوقت خودمو بالاتر ندیدم تو تعریف هام نگفتم من ازش بالاترم ولی اون خیلی بچه اس خیلی حسوده 

من بالاترین مدل آیفون موجود میتونم نقد بخرم  ولی اینقدر حس بد میده احساس خنگ بودن زشت بودن بدبخت بودن میکنم

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
یچیزی بهت میگم. همیشه یادت باشهمهم ذاته طرفه وقتی اینجوری میکنه پول مهم نیسگوربابای پول خب؟ و اینکه ...

میدونی احساس میکنم چون خودش سرکوب شده ی چیزایی 

میخواد منم احساس ناکافی بودن بده 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
واقعا ۳۷ سالشه؟

بله 

تو رابطه دوستانه اس ۱۰ساله وقتی من تو رابطه بودم چندسال پیش این اینقدر به رابطه من حسودی میکرد تو رو ...

دقیقا مشکل همینجاست 

چرا اون باید از رابطه ی تو خبر داشته باشه؟ واقعا نیازه به کسی که انقدر ازت بزرگتره همه چیزتو بگی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

با آدم حسود و بی عقل نباید معاشرت کردکسی که هر لحظه آدم رو تحقیر کنه ؟ .رفت و آمد رو کم کنین ولی قط ...

ادم حسود واقعا بد چیزیه من تو رابطه بودم اینقدر به رابطه خوب من که داشتم حسادت علنی میکرد 

رابطه من به اون خوبی خراب شد 

اونجا بود که فهمیدم نباید دهن باز میکردم چیزی میگفتم 

میدونی احساس میکنم چون خودش سرکوب شده ی چیزایی میخواد منم احساس ناکافی بودن بده

عزیزدلم مطمئن باش تو بدون کم و کاستی هستی پس به حرفش گوش نده دقت کن وقتی یکی میخواد تورو سرکوب کنه یعنی بهت حسودی میکنه زیاد باهاش صمیمی نشو شک ندارم ادم حسودیه بت حسودی میکنه ادمای حسود باعث میشن خودتو دست کم بگیری بازم میگم به حرف اینجور ادما محل نده 

دقیقا مشکل همینجاست چرا اون باید از رابطه ی تو خبر داشته باشه؟ واقعا نیازه به کسی که انقدر ازت بزرگت ...

اون آدم چندسال با رل خودش تو رابطه بود 

بعد رل منو که دید رفتارش بامنو دید نمیدونی به معنی واقعی داشت از حسادت میترکید 

علنااا می‌گفت پاتنر من تا الان گل نخریده واسه من 

بامحبت هایی که میدید پاتنرم می‌کنه پاتنر اون نمیکنه 

از حرص و حسادت مریض میشد 

واقعا بچه بودم بچگی کردم نباید چه خوب چه بد پاتنرم به کسی میگفتم

عزیزدلم مطمئن باش تو بدون کم و کاستی هستی پس به حرفش گوش نده دقت کن وقتی یکی میخواد تورو سرکوب کنه ی ...

ادم حسود بد چیزیه با چشم بدش می‌تونه زندگیتو نابود کنه

جوابشو بده بگو اینکارایی ک تو میکنی یا خیلی ندید پدیدی یا عقده ای

انگار هردو 

خب دل کار کردنشو نداریی نخر 

اینقدر تو حلق مردم نکنننن