2777
2789
عنوان

بردارشوهرم بهم همچین پیامی داده دستام از استرس میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 70 پست

براچی پیامشو میخوای برگردونی؟

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیامی که خودش پاک کرده رو‌نمیتونی برگردونی بنظر من خودتو بزن به اون راه دیدیش اصلا به روش نیار بذار فکر کنه ندیدی

بذار حرمتا حفظ بمونه تو بزرگی کن عزیزم بخاطر زندگی خودت و‌بچه نازت

‏در‌ من خری به گل نشسته.

اگه راست میگی بهش حسی نداری بیخیال شو و پیامش رو ندیده بگیر.

اگه نگیری که خودتم دلت میخواد، با عرض پوزش

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

یه چیز گفته و پاک کرده چدا دنبال دردسری

بخدا استرس گرفتم 

میترسم یه حرکتی بزنه زندگیم خراب بشه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

چرامیخوای اسکرین بگیری؟به شوهرت نشون بدی جنگ جهانی بشه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگه راست میگی بهش حسی نداری بیخیال شو و پیامش رو ندیده بگیر.اگه نگیری که خودتم دلت میخواد، با عرض پو ...

نه بخدا 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

شما وکیلی ؟خوشبحالت تو آرزوی من زندگی میکنی

تو هنوز نیم بوت نخریدی؟؟

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°