2777
2789
عنوان

بردارشوهرم بهم همچین پیامی داده دستام از استرس میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 70 پست

دنبال چی میگردی 

مچ گیری؟ ضایع کردنش؟رسوا کردنش؟

ی ذره فکر کن عاشقع و درد و رنجی داره ک هر روز عشقشو با غیر میبینه ....  و این بار اینجوری زده بیرون 

کاری ندارم کارش درسته یا غلطه .... ولی میگم  تو نمیدونی چ درد و رنجی میکشه ... حالا ک پاک کرده پیامشو ... فکر باز گردانیش نباش

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
چرامیخوای اسکرین بگیری؟به شوهرت نشون بدی جنگ جهانی بشه؟

عمرا به شوهرم نشون بدم خودم میخواستم‌داشته باشم چیزی شد مدرک داشته باشم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کن پیگیرش نباش 

وقتیم دیدیش کاملا عادی رفتار کن

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

دنبال چی میگردی مچ گیری؟ ضایع کردنش؟رسوا کردنش؟ ی ذره فکر کن عاشقع و درد و رنجی داره ک هر روز عشقشو ...

اینجوری بهش فکر نکرده بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

عمرا به شوهرم نشون بدم خودم میخواستم‌داشته باشم چیزی شد مدرک داشته باشم

کلاپیاموندیده بگیرچون پاک کردیعنی شرمنده شده یاترسیده پس کلابهش فکرنکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگه خواستی برات میفرستم

مرسی عزیزم فدات شم ایشالا خدا اگه بخواد می‌رسونه🥹🫶

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان

شما وکیلی ؟خوشبحالت تو آرزوی من زندگی میکنی

هنوز وکیل نشدم

یه ترم از دانشگاهم مونده آزمون وکالتم ندادم 🥲💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز وکیل نشدمیه ترم از دانشگاهم مونده آزمون وکالتم ندادم 🥲💔

ایشالا قبول میشی عزیزم

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان