2777
2789
عنوان

بردارشوهرم بهم همچین پیامی داده دستام از استرس میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 70 پست
برای اینقدر عجیبه همزمان دوتا برادر چرا باید به دختر بخوان

یکی از دوستای منم مثل اسی منتها برعکس شد با پسره دوست بود حتی برادرش میبردش سر قرار اون پسره نخواست داداشش دختره رو گرفت

یکی دیگم طرف زن گرفت ولی مشکل داشت پسره جنسی و روحی طلاق گرفت خانواده پسره گفتن حیفه دختره دادنش اون یکی پسرشون ولی بسیار اذیتش کردن و میکنن به گفته خودش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب مگه تو خونشون بحث خواستگاری پیش نمیاد؟ که طرف بفهمه داداش میخواد اون دختره رو

خوب فهمید با داداشش دوستم نیومد دیگه متوجه‌نمیشم واقعا تاپیک رو درست 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یکی از دوستای منم مثل اسی منتها برعکس شد با پسره دوست بود حتی برادرش میبردش سر قرار اون پسره نخواست ...

من فقط یه مورد دیدم برادر رفته خواستگاری جواب نه شنیده به برادر دیگه ش خواهر اون طرف  رو پیشنهاد کردن گفته به هیچ وجه برادرم قبول نکردم من نمی‌خوام  به خاطر غرور برادرم  وصلت نمیکنم .بعد اینجا دوتا برادر عاشق یه دختر میشن و همزمان می‌خوانش خیلی عجیبه

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
خوب فهمید با داداشش دوستم نیومد دیگه متوجه‌نمیشم واقعا تاپیک رو درست

نه  متوجه نشدم در ضمن من جواب یکی دیگر رو ریپ زدم تا حالا از نزدیک ابن جور موردهای ندیدم این که همزمان دوتا برادر  عاشق یه دختر باسن  فقط تو نی نی سایت دیدم 

عزیزم چیز غیر ممکنی نیس اصلا تعجب نداره طرف بادوماد خودش فرار میکنه

اره عزیزم  ولی احساس میکنم برادر ها غرور هم براشون مهمه به ابن خاطر برام تعجب آور هست 

نه متوجه نشدم در ضمن من جواب یکی دیگر رو ریپ زدم تا حالا از نزدیک ابن جور موردهای ندیدم این که همزم ...

فکر نمیکنم عاشقم بود اونموقع فقط یه دوست داشتن معمولی بوده فکر کنم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

اره عزیزم ولی احساس میکنم برادر ها غرور هم براشون مهمه به ابن خاطر برام تعجب آور هست

شوهر منم نمیدونست روز خواستگاریمون فهمیده بود حدود ۱۶روز نیومد خونه برادرشوهرم مریضی رو بهونه کرد 

من فقط یه مورد دیدم برادر رفته خواستگاری جواب نه شنیده به برادر دیگه ش خواهر اون طرف رو پیشنهاد کرد ...

دوتا پسر عمه های منم منو میخواستن سنم کم بود ولی کوچیکه گفت من خیلی دوست دارم ولی بخاطر فلانی هیچ وقت نگفتم الانم فقط درد دل بود منم روم نشد بگم من هیچ وقت با برادر تو ازدواج نمیکنم 😂😂😂 

در کل پیش میاد هست از این موارد شاید خیلیا فقط به زبون نیارن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید