بچه ها من دایی م نزدیک یک ماهی میشه که فوت کرده ( ایست قلبی) و یه دختر توی خونه داره که بیماری اعصاب داره دخترش بعضی اوقات قاطی میکنه و زنگ میزنه دیگران فحش میده فحش های زشت و وقتی خیلی از کنترل خارج میشه دایی خدابیامرزم با کتک آرومش میکرد ،چند شب پیش خواب دیدم دایی م داره همین دخترشو کتک میزنه و خیلی عصبانیه تا این که دوروز بعد دختر دایی م زنگ زد به مادرم فحشش داد،از یه جایی فهمیدیم چند روزی بوده دخترش تو خونه مادرم فحش میداده یعنی دایی م از کارای دخترش خبر داره که قبلش اینجوری اومد به خوابم؟؟؟ خیلی ذهنم درگیره از اون نوقع
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فقط توی خواب نیست . مثلا همین چند شب پیش آنقدر حالم بده بود و داغون بودم از شدت غصه اش ..... یه دوست صمیمی داشت مامانم ..... همون لحظه بهم زنگ زد ..... گفت خوبی؟ بروز ندادم که حالم بد بوده و گریه میکردم گفت یک لحظه یه چیزی بهم گفت زنگ بزن نسیم بهت نیاز داره الان