2777
2789
عنوان

بهم میگه چراغ سبز نشون دادم به پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضرب‌المثل رو در شرح حال کسی میگن گه این کاره باشه و قطعا وقتی طرف این کاره نیست طبیعیه که بهش بربخور ...

یاخداااااا😰

همیشه انقدر بهت برمیخوره؟؟؟؟شما که تاپیک میزنی و یه مسئله ایو با عموم درمیون میزاری جنبه شنیدن هر جوابی رو داشته باش حالا این بنده خداها که چیزی بهت نگفتن انقد برخورده بهت 

حق با داییته 

آدم عاشق هر رفتاری رو میذاره پای عشق و علاقه 

اون الان زوم کرده رو تو ، پسفردا بازم پیداش میشه و تو میگی جوابم منفیه برمیگرده میگه پس چرا لایکم میکنی؟

بلاک نکن ولی برات هم مهم نباشه لایک نکن چرا لایک میکنی آخه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

به نظرم حق باشماست واقعا

هرچنددوستان میخورن آدمو

امامیشه که واقعابدون منظورآدم فامیل خودش روفالوداشته باشه ولایک کنه چراهمه برای خودشون یه پاحبیب هستن اینجا؟

به نظرم انسان اگرآرامش میخوادنبایدرفتارهای کسی روبه خودش بگیره یاتوقع کنه ازکسی

البته من رفتارسنگین وحدودداشتن روبشدت میپسندم

یاخداااااا😰همیشه انقدر بهت برمیخوره؟؟؟؟شما که تاپیک میزنی و یه مسئله ایو با عموم درمیون میزاری جنبه ...

دوست عزیز تاپیک میزنم که نظر بشنوم بله نظرات چه مخالف چه موافق رو سرم جا دارن ولی بی‌ادبی رو که نمیتونم بپذیرم دیگه برچسب زدن رو که نمیتونم بپذیرم!!!

حق با اونایی هست که مخالف من هستن 

ولی طرز بیانشون اصلا جالب نیست 

با برچسب زدن میخواستن منو آگاه کنن 

درحالی که حرفشون درست بوده ولی بیان بدی داشتن 

یکی از دوستان شرح خودش رو گفت تا به یقین رسیدم بدون اظهار بی‌ادبی

خآنم مودب صحبت کنید چه طرز صحبته گلم؟ با دست پس میزنه با پا پس میکشه چه صیغه‌ایه!؟ اصلا ادبیات درستی ...

این یه ضرب المثله !😐

برای کسایی به کار میره که تکلیفشون با خودشون روشن نیست مشخص نیست این وری هستن یا اون وری اون طرف هم گذاشتن یه لنگه پا 

فقط در مورد روابط عاشقانه و خاستگاری به کار نمیره که اینجوری برداشت کردی😑😑

چه گارد بیخودی ای داری رفتارتو عوض کن