2777
2789
عنوان

بهم میگه چراغ سبز نشون دادم به پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 63 پست
ضرب‌المثل رو در شرح حال کسی میگن گه این کاره باشه و قطعا وقتی طرف این کاره نیست طبیعیه که بهش بربخور ...

چرا سفسطه میکنی پست کسی که ابراز علاقه کرده لایک کنی فرق داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادبیاتش چیزی نیست بد نیست کاینجا دارن حقیقتو بهت میگن ، باهات دشمنی ک ندارن نباید ناراحت بشی

من اشتباه فکر میکردم و دارن راهنماییم میکنن دستشونم درد نکنه ولی این طرز بیانش نیست 

این ضرب‌المثل توهینه 

داییت راست میگه آدم عاشق کوره هرچیزی رو دلیل میبینن بر دوست داشتن من خودم بودم و در نهایت اون فرد هم ...

نفرین چرا 

نفرین به زندگی خود فرد برمیگرده چیزیش عاید اون طرف نمیشه پس دلت رو صاف کن و توبه کن لطفا 

نمیدونستم واقعا نمیدونستم.... 

از این به‌بعد استوریاش رو هم نمی‌بینم دیگه 

خدایا تو ببخش اگر باعث شده فکر دیگه‌ای بکنه😑

من اشتباه فکر میکردم و دارن راهنماییم میکنن دستشونم درد نکنه ولی این طرز بیانش نیست این ضرب‌المثل تو ...

حالا تو ضرب المثل رو ول کن

نصحیت رو قبول کن

همه گفتن حق با داییته قبول کن دیگ چرا چونه میزنی 

😘Thanks GOD 
اصلا چیزی که نوشتم رو خوندید؟ نوشتم آشناست یعنی الان فالو نکردم ما چندین ساله که همدیگه رو فالو داری ...

بله خوندم کامل 

متاسفانه تاپیک زدی انتظار داری همه حرفتو تائید کنن و حق و به تو بدن وقتی تحمل کامنت مخالف و نداری تاپیک نزن 

بالا بری پایین بیای این کارت چراغ سبز نشون دادن و پالس مثبت نشون دادنه اسمش

اون آدم تورو میخواد کوچیکترین کارت و اینجوری برداشت میکنه که آره خوشش میاد نمیاد تحلیل کنه که چونکه دختره دهه هشتادیه پس این کارش بی منظور و بی غرضه اوکی ؟

چرا سفسطه میکنی پست کسی که ابراز علاقه کرده لایک کنی فرق داره

حق با شماست یکی از دوستان تجربه‌ی مشابهی داشته و طرف مقابلش رو دوست داشته و اونم بی‌منظور لایک میکرده برای همین برداشت دیگه‌ای کرده... الان متوجه اشتباهم هستم خدا کنه فکر دیگه‌ای نکرده باشه 

نفرین چرا نفرین به زندگی خود فرد برمیگرده چیزیش عاید اون طرف نمیشه پس دلت رو صاف کن و توبه کن لطفا ن ...

آخه تو نمیدونی آهنگ فرستادن برای کسی که بهش علاقه نداری و اون بهت علاقه داره ،چی تو ذهن فرد می‌سازه که دخترم اون اینکار رو کرد ،من یک سال زندگیم نابود شد 

آره قشنگ دلم اینکار رو نکن ❤️

خدا❤️