2777
2789
عنوان

بهم میگه چراغ سبز نشون دادم به پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 63 پست
این یه ضرب المثله !😐برای کسایی به کار میره که تکلیفشون با خودشون روشن نیست مشخص نیست این وری هستن ی ...

میدونی چرا بهم برخورد ؟ چون من تکلیفم روشنه ولی شما اصرار داری که تکلیفم مشخص نیس من خودمو بهتر میشناسم یا شما‌

رودروایسی که نداریم سایت ناشناسه و راحت میگم گه پسره رو نمیخوام و لایکمم بی منظور بوده شما قصدتون راهنمایبه دستتون درد نکنه ولی به‌جای برچسب زدن میتونی بگی درسته تو منظور نداری اما اون منظور میگیره نه اینکه بگی تکلیفت مشخص نیست و با دست پس میزنی با پا پیش میکشی

نه دیگه نفرینت رو پس بگیر

من تو زندگیم به یه ثانیه نرسیده همه چیز رو فراموش میکنم و زود با دشمن خودمم رفیق میشم کلا کینه ای نیستم 

ولی این آدم رو من دوست داشتم ،من از پدر و مادرم از خودم بیشتر دوستش داشتم و نمی‌دونستم چرا به معنای واقعی مجنون بودم 

من نمیتونم از اشتباه کسی که دوستش داشتم بگذرم چون خیلی تاوانش سنگین بود برام خیلی از مرگ عزیزترین فرد زندگیت بدتره نبودن کسی که دوستش داری 

و فک کن اون بیاد و اذیتت کنه ،از دوست داشتن معصومانه تو قضاوت برداره و....

یه وقتا نمیشه همون جور که با عزیزترین فرد زندگیت یه کاری کنه ناراحت میشی ولی اگه غریبه کنه برات مهم نیست 

اینم همینه من این یکی رو نمیبخشم چون دوستش داشتم

خدا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو زندگیم به یه ثانیه نرسیده همه چیز رو فراموش میکنم و زود با دشمن خودمم رفیق میشم کلا کینه ای نی ...

اگه فقط بخاطر اینکه دلش باهات نبود میگی که بدون کار بدی نکرد خودتو بذار جاش 

اگه هم واقعا کار بدی کرد در حقت که بسپار به خود خدا سزاش رو میده 

من نه تو رو میشناسم نه اون یارو رو ولی به این خاطر اصرار میکنم که نفرینت رو پس بگیری که قلب خودت از سنگینی دربیاد و آثار منفی نفرین به زندگی خودت بک نده

اگه فقط بخاطر اینکه دلش باهات نبود میگی که بدون کار بدی نکرد خودتو بذار جاش اگه هم واقعا کار بدی کرد ...

نه به خاطر اون نه به خاطر کارایی که کرد 

آره راست میگی امیدوارم یه روز بتونم اینکارو کنم 

خدا❤️