2777
2789
عزیزدلم🥺ولش کن فک نکن بهش اگه طلاق گرفتی با یکی آشنا شو

دست خودم نیست دلم براش تنگ میشه هر  چی میگم ببین این بدهارو در حقت کرده حتی یبار به ارزو کوچکترین کاری برام‌نکرد اما

بازم من میخوامش و دلم تنگ میشه 

عزیزم من هنوز جدا نشدم 

و در کل ادمی نیستم که بخوام طرف اینحور رابطها برم 

همسرم اولین مرد زندگیم برای همینه که عاشقشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دست خودم نیست دلم براش تنگ میشه هر چی میگم ببین این بدهارو در حقت کرده حتی یبار به ارزو کوچکترین کا ...

اگه طلاق نگرفتی که خوبه ان شاءالله که برگردین بهم واقعا از ته دلم 

دعات میکنم الهی برگردین بهم و خوشبخت تر از قبل باشین

ان شاءالله ی بچه قشنگم ب دنیا میاری 

روزای سخت تموم میشه💚

اگه طلاق نگرفتی که خوبه ان شاءالله که برگردین بهم واقعا از ته دلم دعات میکنم الهی برگردین بهم و خوشب ...

مرسی قشنگم 🫂🌹

الهی امین🤲

کاش خدا برام معجزه میکرد 🌱

دیر نشده برات.بعدم درسته که بچه شیرینی های خودشو داره ولی از هفت دولت آزادی. غصه نخور توکل کن به خدا ...

از نظر سنی که اره دیر نیست 

ولی من دلم میخواست ی پسر از همسرم داشته باشم بخدا اگه داشتم دیگع از دنیا چیزی نمیخواستم اون میشد همدمم دنیارو به پاش میریختم اینجوری عشقم جلو چشمای خود بزرگ میشد 🥺💔

دیر نشده برات.بعدم درسته که بچه شیرینی های خودشو داره ولی از هفت دولت آزادی. غصه نخور توکل کن به خدا ...

تو تمام این مدت خیلی خدارو صدا زدم اما جوابم نداد 

امیدورام که منو فراموش نکرده باشه 

از نظر سنی که اره دیر نیست ولی من دلم میخواست ی پسر از همسرم داشته باشم بخدا اگه داشتم دیگع از دنیا ...

این چه عشقیه که به خاطر بیماریت میخواد طلاقت بده.بعدم تو الان فک مبکنی بهتر از شوهرت نیس ولی بزار خدا یکی میاره سمتت که میگی من چقد احمق بودم  البته دور از جونت

این چه عشقیه که به خاطر بیماریت میخواد طلاقت بده.بعدم تو الان فک مبکنی بهتر از شوهرت نیس ولی بزار خد ...

همسرم ذهنش بیماره شکاک و بدبین بود 

میدونم که این دوس داشتنه اشتباه و اصلا نباید به پای همجین ادمی بمونم ولی اون اولین مرد زندگیم بود عاشقش شدم 

خیلی دلتنگشی

خیلی بیشتر از خیلی 

دلم برای بند بند وجودش تنگ شده 

دلم  برای دستایی که محکم میزد تو صورتم تنگ شده 

من حاضرم همه ی جوونیمو بدم فقط یبار دیگه بغلش کنم بوسش کنم دورش بگردم 

ای خداااا چرا رحمت نیومد به دلم 😭😭😭

من هر لحظه عمرم دارم براش اشک میریزم 

من دلم که نه همه وجودم براش تنگ شده 💔🥺