2777
2789
۲۹ سال نه بچه ندارم بعد طلاق حالتون خوب شد

از یه لحاظی اره.چونکه طرفم وحشتناک بود معتاد متوهم بود ولی خب تنهایی واقعا سخته  یکم افسرده میشی ولی بعدش بهتر میشی فقط حواست باشه به خاطر تنهاییت و اینکه از نظر روحی احتیاج داری با کسی باشی نری سمت یه ادم بی لیاقت ازت سواستفاده کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه لحاظی اره.چونکه طرفم وحشتناک بود معتاد متوهم بود ولی خب تنهایی واقعا سخته یکم افسرده میشی ولی ...

همسر منم معتاد  و شکاک بدبین بود زن بازم قبلا بوده و اون زمانم که من بودم میدونم بهم خیانت میکرد 

اما منه احمق چشمم این بدهاشو نمیبینه 

از یه لحاظی اره.چونکه طرفم وحشتناک بود معتاد متوهم بود ولی خب تنهایی واقعا سخته یکم افسرده میشی ولی ...

نه از اون لحاظ من ادم معتقدی هستم و برای شخصیت خودم احترام قائلم هیچوقت سمتش نمیرم 

من تو تمام طول زندگیم هیچوقت با کسی نبودم اما بخاطر ی بیماری همسرم هزارتا تهمت بهم زد 

چند وقت طول کشید که بتونین با شرایطتون کنار بیایین 

شما الان ازدواج کردین 

🥀🚶‍♀️الان باید فقط حواست به خودت و سلامتیت باشه

اتفاقا الان به تنها چیزی که بها نمیدم خودم و سلامتیمه 

از خودم بدم اومده 

تمام فکر ذهنم اونه 

میگم الان کجاست چکار میکنه با کی هست حتما داری خوش میگذرونه ....

دلم براش تنگ شده 🥺

نه ازدواج نکردم ادم اجتماعی نیستم حتی هیجکی هم تو زندکیم نیس ۳۷ سالمه یه دختر ۱۷ ساله دارم

ای کاش منم فقط ی بچه داشتم اکه بچه داشتم دیگه غصه نمیخورم 

همیشه دلم میخواست مادر بشم 

اینی که گفتی آهنگه؟ خیلی قشنگ بود

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.