2777
2789

امشب شب اول زندگی مشترکمون بود. (تو تایپکای اخیرم مفصل راجع بهش گفتم ) تا امروز قدم گذاشتم تو خونه؟، در حالی که هنوز چمدونم رو باز نکرده بودم بحثمون شدید، با این وجود انتظار نداشتم در این حد دعوا بشه و ول کنه بره! من یه چیز گفتم اون یه چیز، زدیم به تیپ و تاپ هم و ساعت ۶/۵ ۷ غروب ول کرد رفت. نمیدونم کجاست و خوابم نبرده. یعنی نه اینکه اونقدرام نگرانش باشم، خودش باعث شد اینطوری نسبت بهش ذوقم کور شه.... بیشتر از تنهایی میترسم. داشت خوابم میبرد که با تپش قلب شدید بیدار شدم و فهمیدم به نزدیک به سه ماه پریود شدم. الانم با وجود همه اینا نگرانشم. نمیدونم چیکار کنم دوبار بهش زنگ زدم از اونجایی که همیشه سایلنته جواب نداد. نمیخوام به مادرخونده اش هم بگم. خانواده ام هم به کسی نگفتم، نمیدونم الان برم محل کارش ببینم اونجاس یا نه ؟ که تو این وقت شب که چه عرض کنم، این وقت صبح بازم خطرناکه ...

خون به مغزم نمیرسه و نمیدونم چیکار کنم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما راهکاری؟ ایده ای؟

بخواب وا نده هم شک نداشتن مراسم هم دعوای امروز بزار جفتتون تنها خلوت کنید

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
نکنه یه بلایی سرش اومده باشه؟دارم میمرم از استرس

نه نترس الان در هر صورت کاری از دستت بر نمیاد ایشالا که چیزی نیست تا صب صبر کن بعد اول زندگی هرجور تا کنی تا آخر همونه نمیدونم دعوا سر چی بوده اما همین که مادرش اون حرف و زده و عروسی نگرفتن تو درصد زیادی حق داری وا نده محکم وایسا سرجات سنگین و قهر باش بزار اون برگرده و بیاد جلو اگر خیلی نگرانی برای آرامش دلت صلوات بفرست

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
نه نترس الان در هر صورت کاری از دستت بر نمیاد ایشالا که چیزی نیست تا صب صبر کن بعد اول زندگی هرجور ت ...

دعوا سر این بود که گفت شب مادرخونده ام گفته میخوام بیام خونتون. این درحالی بود که وقتی مامانم گفت من گفتم نه نمیخوام.

بعد کلی گفت که من گفتم بهش نمیخواد بیای،میخوای بیای چیکار 

بعد همین دیگه منم گفتم که تو یه دروغگوی دهن بینی و....

بعد عین بچه ها قهر کرد رفت، مرد حسابی ۳۱ سالته همسنای تو بچه دارن بعد تو سرنامادریت انقدر با من دراما داری!

دعوا سر این بود که گفت شب مادرخونده ام گفته میخوام بیام خونتون. این درحالی بود که وقتی مامانم گفت من ...

اوه اوه اوه مردا انقددد تازگیا زود رنج و لوس شدن نمیدونم واس مشکلات و گرونی جامعه اس انقد ظرفیتشونو آورده پایین شدن مثل شیشه شکننده شوهر منم ۶۹هیه گاهی عین دخترا ناز و ادا و قهر داره...اما خب گفته بود خانمه نیاد دیگ چرا بار بنده خدا کردی😂

اوه اوه اوه مردا انقددد تازگیا زود رنج و لوس شدن نمیدونم واس مشکلات و گرونی جامعه اس انقد ظرفیتشونو ...

اخه بعد اینکه کلی چرت و پرت‌گفت که گفتم نیاد، در نهایت به این نتیجه رسید که نیم ساعته میاد و میره!

اره خلاصه منم حرص تمام این مدتو ریختم تو سرش و قابل پخش ترین حرفایی که بهش زدم دروغگو و دهن بین بود.

به هر حال که الان نیستش و من موندم و خودم و نگرانیم

ممنون از این شب فوق العاده واقعا...

پیشنهاد میکنم

اخه بعد اینکه کلی چرت و پرت‌گفت که گفتم نیاد، در نهایت به این نتیجه رسید که نیم ساعته میاد و میره!ار ...

ببین منو جدا از همه حرفات من خودم همسرم مادرخونده داره مادرش و ندیدم تاحالا بپا این آدما از مادر واقعی عجوزه ترن خدا نکنه که با هدف زنگ زده باشه به شوهرت برا اومدن که حرص دراره و دعوا بندازه و خدا نکنه شوهرت الان اونجا باشه که اون بفهمه قهر کردید در هر صورت دیگ تو زندگیت بابت کارا و رفتارای اون خانم دعوا نکن اگر ببینه اثر نداره میکشه عقب وگرنه تا آخر میتازونه...بعدشم شوهرت ضرر کرده جای یه شب رویایی الان بالشت بغل کرده ایشالا هم خواب هفت کوتوله ببینه بدون سفید برفی...ولی تو وا نده حق داشتی اونم اگر دو دوتا کنه میفهه و کوتاه میاد اگر اومد جلو خیلی دیگ قهر و کش نده اولش یکم سنگین باش بعد کم کم درست کنید رفتارو بزار بدونه اول زندگ که باید پیش قدم بشه و توام میپذیری نه که ضایع میکنی دیگ جلو نمیاد چندبار تکرار بشه...

ببین منو جدا از همه حرفات من خودم همسرم مادرخونده داره مادرش و ندیدم تاحالا بپا این آدما از مادر واق ...

ممنون از راهنماییت عزیزم🙃

به هر حال که دارم میرم محل کارش ، خداکنه اونجا باشه...

ممنون از راهنماییت عزیزم🙃به هر حال که دارم میرم محل کارش ، خداکنه اونجا باشه...

من میگم نکنه رفته خونه باباش؟و نامادری نذاشته برگرده

خبری نشد؟

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند