من خیلی تنهام جاریم ۲۰ ساله ازدواج کرده با برادرشوهر. ولی من ۶ ساله ازدواج کردم.کاری کرده همه رو با من بد کرده درحالیکه من خیلی ساده و خوبم به همه احترام میزارم،بچهاش مخصوصا دوتا دخترش که دبستانی و راهنمای اند نمیزارن تو هیچ جشن یا مراسمی بچهام همراه کسی بازی کنن،به همه ی بچهای فامیل گفتن با اینا بازی نکنید و بزنیدشون و فحششون بدید بخاطر همین ما تو خونه زندانی هستیم بچهای من یکی ۴و یکی ۵ سالشونه،از قرآن میخام تاوان دل شکسته ی منو بچهامو بدن، جاریم هر جا منو میبینه طعنه میزنه در حالیکه چهار پنج ماهی یبار اونم داخل مراسمی چیزی همو میبینیم
باشه . اگه دوست دارید منم حرفی ندارم انشالله اجرتون با سالار شهیدان ، این کار خیرت پیش خدا هیچوقت گم ...
خواهش میکنم گلم سقف انتقال من و واریز پل من پرشده
برات واریز پایا میکنم
فردا صبح ساعت ۶ و نیم میادش برات
افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489 اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو مینویسم💕
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام کامنتتون توی تاپیک پربازدید رو الان خوندم خیلی دلم برای پدرتون سوختچرا مادرتون انقدر خشن بوده ب ...
شرمنده عزیزم بسکه دلم پر بود نوشتم بلکه خالی شم اما متاسفانه خیلی کاربرا کامنت گذاشتن و ناراحت شدن و گریه کردن خیلیا اذیت شدن و خاطره ی تلخ امروز تو ذهنشون موند بهر حال شرمنده اگه باعث آزارتان شدم، مادرم دیده پدرم پیر شد و ناتوان نمیتونست پرستاریش کنه میگفت همش آب میخاد خودشو خراب میکنه نصف شبا زجه و ناله میکنه نمیزاره بخابیم چون پدرم شدیدن زخم بستر گرفته بود و گوشت و پوستش آب شد و زخم استخوناشو زد بیرون تا از دنیا رفت
شرمنده عزیزم بسکه دلم پر بود نوشتم بلکه خالی شم اما متاسفانه خیلی کاربرا کامنت گذاشتن و ناراحت شدن و ...
وای بمیرم براش😭😭😭 پدر پهلوان منم زمین گیر شد از بس غصه خورد فوت شد ولی مادرم خدا رو سفیدش کنه خیر ببینه تا لحظه آخر ازش پرستاری کرد، دلم گرفتواقعا چون مرد غرور داره، حتما خیلی غرورش له شد پدرتون😔😔😔😔 ای خدا، دنیا چقدر بی رحمه
اجرت با خدا ، از پدر آسمونیم این پنجشنبه ک رفتم سر خاکش میخام برات دعا کنه قطعا دعاش مستجاب میشه چون ...
ممنون قشنگممم دستت درد نکنه
جاش تو بهشت هست
واریز کردم گلم
افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489 اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو مینویسم💕
وای بمیرم براش😭😭😭 پدر پهلوان منم زمین گیر شد از بس غصه خورد فوت شد ولی مادرم خدا رو سفیدش کنه خی ...
خدا عاقبت مادر صبورتو ختم به خیر کنه. آره پدرم گریه میکرد بخاطر یه لیوان آب یا بخاطر یه دسشویی رفتن هر چقدر برادرمو صدا میزد برادرم خشونت میکرد و بهش اعتنا نمیکرد، خیلی پدرمو زجر دادن ما هم دو سه ماهی یبار میرفتیم بچه ی کوچیک داشتیم مامانم با خواهرم راهمون نمیدن تا میخواستیم آبش بدیم میگفتن اینقدر آبش نده جیش میگیره و از این حرفا که ...
ایزی لایف هم گرون بود خانوادم بضاعت مالی نداشتن، حقیقتا خودشون تو نون شبشون موندن ، آره واقعا دنیا دارمکافاته از هر دستی بدی از همون دستم پس میگیریم باید خیلی مراقب باشیم،لازمه ی قدر دانی از داشته هایمان گاهی از دست دادن آنهاست وقتی پدرمو از دست دادم تازه فهمیدم فقط سایه و نفس گرمش که کنج خونه خوابیده بود به دنیا می ارزید ولی خیلی دیر بود کاشکی دنیا گاهی اینقدر ب بعضی آدما سخت نمیگرفت حتی عاقبت فرعون و یزید و شمر هم مثل پدر عزیز من نشد
مادرم نمیدونم چرا اینقدر پدرمو میزد با چوب داغش میکرد میگفت این چیه افتاده کنج خونه نمیمیره هیجا نمیتونم برم باید تر و خشکش کنم میگفت خسته ام از پرستاریش