2777
2789
عنوان

بچها بیرحمترین موجودات روی زمین هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 73 پست
چون از نظر اونا من ساده ام بی کلاسم چون خوشگل نیستم انسانم نیستم،کم حرفم،آخه منو اقوام شوهر کلا غریب ...

بیخیالشون شو 

شما بی احترامی نکن اجازه ی بی احترامی هم به اونا نده 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیالشون شو شما بی احترامی نکن اجازه ی بی احترامی هم به اونا نده

آره عزیزم حالا به همین نتیجه رسیدم خودمو زندانی خونگی کردم بچهام هم از تنهای تو خونه موندن خسته اند، حوصلمون سر رفته همیشه بی‌حال و افسرده ایم از تنهایی رنگ آدمو سالها و ماه ها نمیبینیم

آره عزیزم حالا به همین نتیجه رسیدم خودمو زندانی خونگی کردم بچهام هم از تنهای تو خونه موندن خسته اند، ...

بچه هاتو خودتو شوهرت ببرین بیرون 

کلاس ثبت نام کنید 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

انشالله الان که کوچیکن یکی چهار ساله و یکی پنج ساله،

خدا حفظشون کنه برات 

حالا لازم نیست حتما بیرون برین همین که خونه رو بانشاط کنی براشون کافیه 

مثلا باهم بازی کنین کارتون ببینین 

الهی بمیرم

دلم‌گرفت

خدا رحمت کنه پدرتو هزار تا شب جمعه

خدا بیامرزتش....

اینقدر گریه کردم بخدا 

اسمش چیه؟ میشه من براش اینجا یه چیزی بگیرم پخش کنم؟ میرسه بهش بنظرت....خودم کار میکنم و دلم راضی هست..

چون مثلا میگن اگر خیرات کنی باید ب مرده برسه

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
الهی بمیرمدلم‌گرفتخدا رحمت کنه پدرتو هزار تا شب جمعهخدا بیامرزتش....اینقدر گریه کردم بخدا اسمش چیه؟ ...

مرسی عزیزم..پدر عزیزم اسمش حسین بود

که به خاطرات پیوست،خیلی سرنوشت تلخی داشت و بلخره راهی دیار باقی شد و یاد وخاطراتش برای همیشه در قلبم حک شد . از اون روز هرگز نتونستم آدم سابق باشم چقدر غمگین بود روزای آخرش

مرسی عزیزم..پدر عزیزم اسمش حسین بودکه به خاطرات پیوست،خیلی سرنوشت تلخی داشت و بلخره راهی دیار باقی ش ...

الهی بمیرم برای دلت

من انشالله فردا یه چیزی میگیرم به نیت پدر شما خیرات میدم عزیزم.

یا میخای بزنم ب حساب خودت ی مقداری ک ی چیزی بگیری خیرات کنی.

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
الهی بمیرم برای دلتمن انشالله فردا یه چیزی میگیرم به نیت پدر شما خیرات میدم عزیزم.یا میخای بزنم ب حس ...

مچکرم از مهربونیت ،گاهی آدمایی مثل شما سر راه آدم قرار میگیرن که آدم باور کنه که دنیا هنوزم آدمای خوب داره

مچکرم از مهربونیت ،گاهی آدمایی مثل شما سر راه آدم قرار میگیرن که آدم باور کنه که دنیا هنوزم آدمای خو ...

قربونت برم عزیزم

اگر میشه یه شماره کارت بفرست من بزنم ب حسابت

عزیز دلم اگه خودت هم این کار خوبو انجام بدی میتونی

من میگم تو این کارو کنی بهتره

و اینکه حتی نمیدونم چی مناسبه

اینجا پنجشنبه ها مثلا ی کارتن کیک خیرات می‌کنند

یا چیزای دیگه

گفتم من ی مبلغ بزنم ب جساب شما خودتون هرچیزی مناسب دونستین بگیرید...

اگر میشه شماره کارتی بفرستین یه مبلغی بزنم هرچند ناچیز😇❤️

سلام 

کامنتتون توی تاپیک پربازدید رو الان خوندم خیلی دلم برای پدرتون سوخت

چرا مادرتون انقدر خشن بوده باهاش؟ هر کار میکنم از یادم نمیره زجری که راجع به پدرتون گفتید، کاش نکبخوندم💔 پدر خودمم فوت شده بخاطر این ناراحت شدم