2777
2789
عنوان

خانوادتون نگران درس خوندن یا دانشگاه و اینا هستن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 152 پست
خداروشکر منم دوست دارم دندون بیارم برام دعا کنید

حتما عزیزم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا کنکور حساس بودن ،بعد شل کردن وقتی به نتیجه رسیدم

خوبه باز مال تو شل کردن 😭😭من رتبه ۳ رقمی هم آوردم پزشکی هم دارم میخونم ولی بازمممم گییر 😑😑

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

وای اره پیرم کردنمنه بیچاره یه خونه اسباب بازی داشتم باورت میشه حتی کلاس اول که رفتم جمعش کردن؟ بچه ...

ای بابا

منظورم از حساس، حساس بودن روی ایندته، اینکه مثلا حامی مالی و عاطفیت باشن

نه سختگیری های بی مورد

بااینکه دوسال بعد دبیرستانم رفتم دانشگاه 

داداشم و مامانم خیلیییی روش حساسن جوری که داداشم هروز زنگ میزنم میگه امتحان چی کردیی؟

ولی خودم تا دوران راهنمایی اصلا درس جدی نمیگرفتم علاقه نداشتم  دوران دبیرستان علاقه مند شدم شدم شاگرد اول 

الآنم تو دانشگاه چون رشته ام هنری طوره به اندازه کافی واسش وقت میذارم چون علاقه دارم 

واقعا دوسال که دانشگاه نرفته بودم احساس نیاز میکردم که باید بخونم  

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
منم دقیقاا همینمبعد تازه فکرش رو کن من حافظه گوشیم ۶۴ گیگه و ۶ سالی هست دارمش، اصلا پره پره نمیتونم ...

نه دوازدهمم مدرسه غیرانتفاعی 

رشته هایی که آوردی جوری نبود ایندش خوب باشه همونارو بری؟

خوبه باز مال تو شل کردن 😭😭من رتبه ۳ رقمی هم آوردم پزشکی هم دارم میخونم ولی بازمممم گییر 😑😑

ن دیگه شهر دور باشی راحتی

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
نه دوازدهمم مدرسه غیرانتفاعی رشته هایی که آوردی جوری نبود ایندش خوب باشه همونارو بری؟

ترازم بالا ۸ هزاره

پیرای روزانه میاوردم

خودم نزدم ازار تیپ ۱ پرستاری اوردم

و سال ۴۰۲ هم فرهنگیان

ولی نرفتم

الان دارم خودم رو متقاعد میکنم که باید اینارو برم

ولی...

هنوز دانشجو نشدی؟

چقدر خوب که مستقلیچه کار میکردی؟

من توی دفتر بیمه کار میکردم .خوش اخلاق بودم با مشتری... ..خیلی براسون توضیح میدادم ..من نبودم حال منو میپرسیدن ..مدیر دفتر بیمه حقوق رو زیادتر میداد بمونم ...با رفتنم با دانشگاه مخالفت نمیکرد ....تخفیف خوب میدادم ..خیلی راضی بودن ..دفعه های بعدی برام خوراکی میوردن ‌..خواستگار پیدا میکردن ..در کل مردم خیلی خوبی داریم ..