2777
2789
عنوان

خانوادتون نگران درس خوندن یا دانشگاه و اینا هستن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 152 پست

حساس نبودن اصلا؛میگفتن درس بخون وامکانات رو درحد توان فراهم میکردن ولی حساسیت روی یک رشته خاص یا دانشگاه خاص 

خیر

ولی خودم درسخون بودم  وحساس وبلند پرواز 😂

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره جفتون خیلی براشون مهمه

منم‌امسال ویگ‌میرم دانشگاه

الان جلو جلو دارم‌میخونم هرچی میخام برام‌ میگیرن ک بهتر بتونم‌بخونم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

وای چقدر منی منم پول مشاور خواستم بدم از پول تو جیبی خودم بوده فیلم آموزشی میگشتم تلگرام پیدا کنم ما ...

منم دقیقاا همینم

بعد تازه فکرش رو کن من حافظه گوشیم ۶۴ گیگه و ۶ سالی هست دارمش، اصلا پره پره نمیتونم باهاش فیلم درسی دان کنم ببینم، لپ تاپم ندارم اصلا

کلاس و اینا فعلا شرایط ثبت نام ندارم

منم اکثر این فرمول بیست ها رو از گوشیم خوندم باورت میشه چشمام قشنگ یک درجه رفت رو شمارش

دانشگاه غیرانتفاعی منظورته؟

حالا جدا از بحث کاملا بی عادلانه ی سهمیه، من دیگه از خیلی نظرا شرایط دوباره خوندن رو ندارم

خودم به فکر سرکار رفتنم فعلا

پدر من به شدتتتت حسااااس 

بیچاره مون کرده 

مامانم نه اونقدر 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

چی قبول شدی

دندون

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
به سلامتی موفق باشی

مرسی عزیزم همچنین

روزای تاریکم تموم میشن 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

من سیکل دارم و ادامه تحصیل ندادم دیگه و خانواده امم گفتن هرجور راحتی ولی اگه بعدا پشیمون شدی ما پشتتیم...

در صورتی که خواهر بزرگم مدرک  دکترای دندون پزشکی داره....

و خواهردومیم مدرک لیسانس گرافیک و خواهرآخریمم عاشقه مدرسه است....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

وای اره پیرم کردن

منه بیچاره یه خونه اسباب بازی داشتم باورت میشه 

حتی کلاس اول که رفتم جمعش کردن؟ بچه کلاس اولی مگه چقدر درس داره آخه

زمستون ها حق ورزش کردن نداشتم 

کامپیوتر و اتاری و پلی استیشن جمع میشد

حتی گوشیمم می گرفتن 

دیگه خیلی نگران میشدن گوشی ساده بهم میدادن 

از واتس و اینستا و هرجا تحت نظر بودم که آنلاین نشم 

خاله هام و بابام خیلی حساس بودن

مامانم کم تز