2777
2789
عنوان

میخوام مستقل شم بزرگترین آرزومه

57 بازدید | 9 پست

بزرگترین آرزومه مستقل شم خودم واسه خودم ماشین بخرم نه با پول پدر یا شوهر هرچیو ک میخوام بدون منت واسه خودم بخرم یکی از آرزوهامه ولی بابام نمیزاره میکه فقط درستو بخون رشتم فنیه پول زیاد میخواد بابام میگه من واسه آینده تو همه تلاشمو میکنم هرچی بخوای واست میخرم خرجتو خودم میدم تو فقط درستو بخون سمت مارای آزاد نرو من دوس ندارم نمیزارم.. ولی من دلم نمیخواد بابام بخاطرم سختی بکشه و کار کنه الان دیگ وقت استراحتشه از طرفیم گفتم دوس دارم مستقل شم حالا میخوام پولامو جمع کنم واسه خودم یه آنلاین شاپ بزنم بدون اینکه بابام متوجه بشه شما نظرتونه؟ آنلاین شاپ خوبه درآمد داره؟ من میدونم خرجای دانشگاهم خیلی خیلی زیاد میشه بابام از پسش برنمیاد شما نظرتونو بگید خواهش میکنم😕❤️

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این یه تبلیغ نیست راه کمکه

حداقل پول ۲ تا چیپس میشه

یه برنامه هس به اسم (میلی )خودم اول باور نکردم با کد دعوت وارد شدم ۲۶ تومن به قرآن داد 

شما هم میتونید وارد شید با کد دعوت ۲۶ تومن میده 

بعد با شماره یکی دیگه وارد بشی هم ۲۶ به تو هم ۲۶ به اون جمعا ۸۰ تومن!!!!

کد دعوت milli-t7k5d

پول گرفتی منم دعا کن

همون لحضه میتونی پولو بزنی به حسابت یا تو کیف پولت بزاری بمونه

این یه تبلیغ نیست راه کمکهحداقل پول ۲ تا چیپس میشهیه برنامه هس به اسم (میلی )خودم اول باور نکردم با ...

خسته نباشی استاد 

ب قول خودت پول ۲ تا چیپس نیس

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین