2777
2789
عنوان

یه گناهی کردم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 53 پست
نمیدونم متوجه نشدم عزیزمولی تنهایی خیلی سخته درکت میکنم

گفتم منم خیلی تنهام جاریم ۲۰ ساله ازدواج کرده با برادرشوهر ولی من ۶ ساله ازدواج کردم.کاری کرده همه رو با من بد کرده درحالیکه من خیلی ساده و خوبم به همه احترام میزارم،بچهاش مخصوصا دوتا دخترش که دبستانی و راهنمای اند نمیزارن تو هیچ جشن یا مراسمی بچهام همراه کسی بازی کنن،به همه ی بچهای فامیل گفتن با اینا بازی نکنید و بزنیدشون و فحششون بدید بخاطر همین ما تو خونه زندانی هستیم بچهای من یکی ۴و یکی ۵ سالشونه،از قرآن میخام تاوان دل شکسته ی منو بچهامو بدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حدا ببخشع

به نظرت میبخشه

ببین بیشتر یه اتفاق بود که تو زندگیش افتاده بود

و من برای دوستم تعریف کردم

اون راضی نبود که شاید این دوستم بدونه

البته خودش بهم نگفته بود

خیلی ها اینو میدونستن در موردش

اخه نمیفهمم من چرا باید همچین کاری کنم

خدا منو ببخشه

این چه کاری بود

گفتم منم خیلی تنهام جاریم ۲۰ ساله ازدواج کرده با برادرشوهر ولی من ۶ ساله ازدواج کردم.کاری کرده همه ر ...

من الا از فشار عصبی مغزم کار نمیکنه

دلم داره بیرون میاد ببخشید اگه ناراحتت کردم

راست میگی حق داری عزیزم

چقدر بد جنسن با بچه کوچیک دشمنی میکنن

استغفار کن

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
نگران نباشسعی کن تکرارش نکنی

چند سالته عزیزم

کجایی هستی

همین بیست دقیقه پیش پروفتو نگاه کردم خوشم اومد

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

همین که عذاب وجدان داری خوبه 

من خییلی وقته به راحتی غیبت میکنم و عذاب وجدانم نمیگیرم😭😭😭

باید رد مظالم بدی به فقیر و از خدا برای اونها طلب بخشش کنی 

مثلا بگی خدایا گناهان فلانی(همونی که غیبتش رو کردی)رو پاک کنن 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

جدی فقط برا غیبت؟ ... من حتی نمیدونم وجود داره یا نه ینی ی چی بین کفر و ایمانم جدی نمیتونم قبولش کنم ک فک کنم وجود داره.... 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
من الا از فشار عصبی مغزم کار نمیکنهدلم داره بیرون میاد ببخشید اگه ناراحتت کردمراست میگی حق داری عزیز ...

نه عزیزم من به بی‌رحمی و بدجنسی و بدی عادت دارم،شما که خیلی خوبی.ناراحت نشدم گلم منم گفتم شما که گناهی نکردی یه گناهانی هست مثل گناه جاریم که منو بچهام بدبخت کرده افسرده شدیم ای خدا