2777
2789
عنوان

یه گناهی کردم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 53 پست
همین که عذاب وجدان داری خوبه من خییلی وقته به راحتی غیبت میکنم و عذاب وجدانم نمیگیرم😭😭😭باید رد مظ ...

خاک تو سرم شد

امروز به دوستم میگفتم من هر روز کلی تلاش میکنم امروز همه رو به فنا دادم

گفت ولش کن با هم میریم جهنم خوش میگذره 

بهشت تنها میخوای چیکار کنی

الا به حرفامون فکر میکنم میخوام سر بزارم بمیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک تو سرم شدامروز به دوستم میگفتم من هر روز کلی تلاش میکنم امروز همه رو به فنا دادمگفت ولش کن با هم ...

عزیزم نگران نباش در توبه بازه ... انشاءالله همین راهکارهایی که بهت گفتمو انجام بده جبران میشه 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

جدی فقط برا غیبت؟ ... من حتی نمیدونم وجود داره یا نه ینی ی چی بین کفر و ایمانم جدی نمیتونم قبولش کنم ...

خیلی شرایط بدی داری رفیق

البته اوضاع الا من افتضاحه 

ولی تو زندگیم چیزی جز خدا و لطفش نمیبینم

برای همین دارم از شرمندگی میمیرم

خیلی شرایط بدی داری رفیقالبته اوضاع الا من افتضاحه ولی تو زندگیم چیزی جز خدا و لطفش نمیبینمبرای همین ...

آها خب همونه خوش ب حالت من برعکس چون هیچ لطفی ندیدم هر چی گناهم کنم کثافت ترم شم بازم مهم نیس برام

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
خیلی شرایط بدی داری رفیقالبته اوضاع الا من افتضاحه ولی تو زندگیم چیزی جز خدا و لطفش نمیبینمبرای همین ...

عزیز من شما تعیین نمکنید که کی شرایطش بده، قضاوت کار خداست! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
نه عزیزم من به بی‌رحمی و بدجنسی و بدی عادت دارم،شما که خیلی خوبی.ناراحت نشدم گلم منم گفتم شما که گنا ...

اینجوری نگو 

من از خدا خجالت میکشم

نمکش خوردم نمکدون شکوندم

شما خیلی مهربونی 

الهی هر چه زودتر به ارامش برسی و فقط خوشحال باشی 

اینجوری نگو من از خدا خجالت میکشمنمکش خوردم نمکدون شکوندمشما خیلی مهربونی الهی هر چه زودتر به ارامش ...

مرسی گلم شما هم بخاطر اشتباهت توبه کن و حتما خدا میبخشه وقتی میبینه اینهمه نادم و پشیمانی،کاش همه مثل شما وجدان داشتن که عذاب بکشن بابت گناهاشون،

آها خب همونه خوش ب حالت من برعکس چون هیچ لطفی ندیدم هر چی گناهم کنم کثافت ترم شم بازم مهم نیس برام

اینجوری نگو 

برای خدا مهمه چون عزیزدلشی

تا حالا به این فکر کردی چقدر دوست داره و مشتاقته

من بیشتر عذاب وجدانم برای اینه همچین خدای مهربونی رو از خودم ناراحت کردم

منم یه روزایی ازش فاصله گرفته بودم

یه جایی هیچ پناهیی نداشتم

هیچی ها 

با خدا حرف زدم 

اینقدر گریه کردم 

اونجا خودمو پیدا کردم