2777
2789
عنوان

یه گناهی کردم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 53 پست
تو دفترت بنویس ک میخوای چ کارایی رو انجام ندی وقتی انجام دادی برای خودت مجازات تعیین کن

چه مجازاتی

الا فقط دلم میخواد برم جهنم 

خاک تو سرم

سه ساعت تمام چرت و پرت گفتم 

و تمام مدت عذاب وجدان داشتم

ولی چون خیلی تنها هستم دوست داشت با یکی حرف بزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه جاری دارم منو زندونی کرده تو خونه ام از بس نمیزاره نه خونه ی کسی برم نه کسی بیاد خونه اون بچهاش دومادین ولی من پنج ساله ازدواج کردم،بچهاشم مخصوصا دختراش کاری کردم تموم بچهای فامیل رو با بچهام بد کردن میگن همراه هیچکس نرید با کل بچها دنبال بچهام میدون میزننشون و فحششون میدن حالا بچهام زندانی اند داخل خونه کاش بشه از اینجا رفت شوهرم طلاقم نمیده اینا قوم یزیدن گناهش خیلی بزرگه جاریم و بچهاش چون من بخاطر اونا هیجا نمی م نه عروسی نه اعزا نه محرما چون بچهاشون بچهامو میزنن.از خدا میخام اگه قرآن برحقه تقاص دل شکسته ی منو بدن.چون افسردگی شدید گرفتم این حجم پلیدی رو دیدم بچهام ۴و ۵ سالن

توبه کنین .‌خدا میبخشه برای شخصی هم که غیبتشو کردین طلب استغفار کنین

الان که ماه رجب ماه استغفار 

وقتی هم کسی میخواد غیبت کنه تو جمعی که هستین  بگین نه فلانی اینجوری نیس تا دیگ‌ ازش غيبت نشه یا حواس غیبت کننده رو پرت کنین خداخیرتون بده

چه مجازاتیالا فقط دلم میخواد برم جهنم خاک تو سرمسه ساعت تمام چرت و پرت گفتم و تمام مدت عذاب وجدان دا ...

مثلا صدقه بده

نماز شب بخون

به پدر مادرت کمک کن

اینکهعذاب وجدان گرفتی ینی خدا دوستت داره الان مردم بخدا ی کارایی که نمیکنن افتخار ام میکنن

🤍غصه نخور امشب نمازشب بخون از گناه دورت میکنه

بدنم خستس عجیب:)
برگرد خدا میبخشه راجب کی حرف زدی ازش حلالیت بگیر

راجب یکی از دوستای مشترکمون 

یه اتفاقی تو زندگیش افتاده بود

که نباید جلو این دوستم میگفتم

و یه عالمه چرت و پرت گفتیم از خاطرات دوران دبیرستانمون

ولی فک کنم اون دوستم هیچ وقت حلالم نکنه

چی شد گفتم اخه

مثلا صدقه بدهنماز شب بخونبه پدر مادرت کمک کناینکهعذاب وجدان گرفتی ینی خدا دوستت داره الان مردم بخدا ...

نمیتونم دوره سیکلمه

دارم دغ میکنم

انگار یه عالمه زحمت کشیدم امروز همه رو اتیش زدم

تموم شد روی خاکسترش نشستم الا