2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت شم یاالکی ناراحت شم

235 بازدید | 20 پست

من بچم چهل روزه به دنیا آمد 

امشب میخواستیم بریم براخونه خریدکلی تو یه فروشگاه زنجیره ای هرچی ب شوهرم گفتم بیا باهم بریم مثل همیشه بچه میزاریم کالسکه ویریم

گف ن سخته شلوغه

تنها رفت منم دلم شکست حق دارم یانه جزدکتر بیرون نرفتم چند وقته

الان بیرون پر ویروسه واقعا نمیترسی ؟ 

من بچم ۸ ماهشه بیرون نمی‌برم زیاد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم حق داری ناراحت بشی اما بدون که بخاطر خودت و بچت اینطور گفته

و شمام اگر حوصلت سررفته مثلا میتونی بگی یکم بریم دور بزنیم خیابونارو با ماشین

هم سرد نیس هم ویروس آنفولانزا خبری نی تو ماشین

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

با این موج شدید آنفولانزا و کرونا توصیه میکنم بمون خونه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

تو حق داشتی ناراخت بشی ولی الان بچه رو ببری بیرون کمترین مشکلی که پیداکنه ذات الریه ست 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
دق میکنم

چندسالته ؟ 

بچه داری یه مدت همینه دیگه باید رعایت کنی 

گناه داره می‌دونی اگه خدایی نکرده  خدایی نکرده مریض بشه باید بستری بشه چون سنش کمه ؟ 

مواظبش باش 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍