2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا کمک کنین

112 بازدید | 18 پست

بچه ها چند وقته پریودیم عقب افتاده و چند وقته معده درد دارم البته اینم بگم ک زمستونا همیشه تا ۲ ماه نمیشم بعد ۲ ماه منظم میشه خیلی ببخشید یه رابطه بدون دخول داشتم‌ اون چیزم‌رو واژن نریخت اگه هم‌ ریخته باشه شاید یک قطره بعد سریع خودمو شستم بنظرتون‌ چرا پریود نمیشم‌خیلی استرس دارم امروز هم یه کم زیر دلم درد میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با ی قطره حتی به بودنش شک‌داری بارداری رخ نمیدهولی با خودت احد کن دیگه این کارو‌نکنی حیفه به تنت قشن ...

اونجوری نبود چهار ساله با یه پسریم خیلیم دوسم داره تا الان رابطه نداشتیم اونم تو خونشون بودم داشت میگفت بیام خاستگاریت گفتم بعد دانشگاه اونم اعصبانی شد بعد یهو بوسم کرد و..... کنترل از دستم خارج شد ولی مطمئنم چیزی روم نریخته ولی میگم شاید ۱۰ درصد یه قطره ریخته باشه خودمم ب هیچ عنوان دوست ندارم این کارو کنم

اونجوری نبود چهار ساله با یه پسریم خیلیم دوسم داره تا الان رابطه نداشتیم اونم تو خونشون بودم داشت می ...

من با همسرم دوس بودیم حتی مسافرت رفتیم ولی کاری‌نکردیم چون قصدمون ازدواج بود با پارنترت صحبت کنه دیگه کاری‌ نکنید تا انشالله زودتر ازدواج‌کنید

‏در‌ من خری به گل نشسته.

ایشالا ولی استرس دارم بنظرتون احتمال داره ؟

نه عزیزم اول اینکه باید تو دوران قبل یا حین تخمک گذاری باشی

منی باید تخلیه بشه

اگه با وجود بکارتم باردار بشی باید منی روی واژن تخلیه شده باشه که‌ نفوذ کنه به داخل

‏در‌ من خری به گل نشسته.

نه عزیزم اول اینکه باید تو دوران قبل یا حین تخمک گذاری باشیمنی باید تخلیه بشهاگه با وجود بکارتم بارد ...

مممنونم ک جواب دادی 

بعد یه سوال دیگ با دوست پسر ازدواج کردی خوبه ؟ اگه برگردی عقب باز ازدواج میکنی باهاش؟