2777
2789
عنوان

عکس نصف صورتم بیایدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 119 پست
فقط واسه رابطه میاد

حتی بهش گفتم وقتی اینو گفت میشه بیشتر آشنا شیم گفت تو ج....ندمی و تمام هیس💔💔 انقدم بهش گفتم دوست دارم اما اون هیچی نمیکفت فقط سیم میزد حتی چندبار پاک کرد چتو ..  ینی زشتم ک اینجوری کرد؟ آخه ی بارم گفتمش برا بدنم میخای منو گفت بدنت 😂 نکشیمون جنیفر لوپز 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابطه جن*سی؟

اره

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
خوبم مرسی عزیزم دلم برات تنگولیده بود 🍒♥️

وای منم اتفاقااااا امروز به فکرت بودم❤️❤️❤️

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

خوبه عزیزم عینک دودی گرفته زده رو چشماش جلوشو ندید سرش خورد ب سرامیک 😂😂😂😂😂

الهیییی🙂😂❤️

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

قشنگهمنم ابروهام هشته ولی مثه تو بالا نیس پایین تره

نه برای من پشت پلکم خیلییی بلنده