2777
2789

سابقه داشتی عقب بندازی؟بی بی بزن

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه سابقه نداشتمبی بی ندارمفردا صبح اگه پریود نشدم ،میخرمولی شک دارم باردار باشم ،علائم خاصی ندارم

منم نداشتم هیچ علائمی...

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

انشالله باردار باشی

ولی کلا این علائم که میگن دل خوش کنکه

وگرنه اولین علامت بارداری همون علائم پریودی هستش و در واقع پریود نشدن تنها علامت اصلی هست

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
انشالله باردار باشیولی کلا این علائم که میگن دل خوش کنکهوگرنه اولین علامت بارداری همون علائم پریودی ...

اخه بارداری اولم بعد عکس رنگی و قرص و امپول باردار شدم

برا همین شک دارم طبیعی باردار بشم

توکل به خدا ،ببینم چی در انتظارمه

اخه بارداری اولم بعد عکس رنگی و قرص و امپول باردار شدمبرا همین شک دارم طبیعی باردار بشمتوکل به خدا ، ...

بارداری تا بارداری متفاوته، خواست و اراده خدا بر هر چیزی مقدمه

انشالله به سلامتی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹