2777
2789
عنوان

عکس نصف صورتم بیایدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه پررروازین ادم سمی فقط دور شوووجونتو بردار و فرار کن

من ک پاک کردم کلا ولی هنوزم دوسش دارم باورت میشه با اینکه گریم انداخت با اینکه مدام بهم می‌گفت ج،نده،💔😭 کاش بتونم کلا از یاد ببرمش همش ناراحتم ک اون چرا اصلا دوسم نداشت همش فک میکنم زشتم اما وقتی پرسیدم گفت متوسطی ... وای اون حتی منو دوست دخترشم نمیدونست بهش اخری گفتم دوس دختر داری گف ن ، اون همه ج،نده ای ک می‌گفت واقعی بود💔

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
من ک پاک کردم کلا ولی هنوزم دوسش دارم باورت میشه با اینکه گریم انداخت با اینکه مدام بهم می‌گفت ج،نده ...

هرچیه که این دوس داشتنت بیشتر هوسه و یه مدت بگذره از سرت میوفته

چه آدمایی پیدا میشن خدایی..خیلی کثافت بوده..

چندسالته عزیزم؟

هرچیه که این دوس داشتنت بیشتر هوسه و یه مدت بگذره از سرت میوفتهچه آدمایی پیدا میشن خدایی..خیلی کثافت ...

۱۹

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
هرچیه که این دوس داشتنت بیشتر هوسه و یه مدت بگذره از سرت میوفتهچه آدمایی پیدا میشن خدایی..خیلی کثافت ...

اعصابم بهم ریخته دلم میسوزه از اون همه خورد و تحقیر شدن و التماس بهش و بیشتر از همه اون همه عشقی ک پا این بیشور حبفففف شد بعشم گفتم دلم میسوزه چقدذبرا خودم ک رفتم رو شمع طلسم برگشت نوشتم ک پیامم ندادی برا تویی ک حتی دوسمم نداری میگی عروسک جنسیت باشم