2777
2789
عنوان

بیشعورا بیشعورا بچه هفده ماهه مرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 41 پست
ما که نمیتونیم برا بقیه تعیین تکلیف کنیم که نرن جایی ولی برا خودمون و بچمون میتونیم و ترجیحا نمیریم ...

چرا نمیشه تعیین تکلیف کرد؟

وقتی رفتی خونه مادرت دیدی خواهر و برادر بچه هاشون یا خودشون مریضن اومدن مهمونی فوری باید به روشون بیارید

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من کلا هیچا نمیرم جایی رو ندارم برم سهر غریبم چکار کنم؟

سخته خیلی سخته تابستون خوبه همه جا میری پارک بیرون زمستون زندانی میشیم واقعا

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه چاره ای نیست الان انقدر سرده همه تو خونه ان

👍

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چرا نمیشه تعیین تکلیف کرد؟وقتی رفتی خونه مادرت دیدی خواهر و برادر بچه هاشون یا خودشون مریضن اومدن مه ...

فکر میکنید میشه تازه به روشونم بیارید بازم یه عده براشون مهم نیست و بحرف ما نمیکنن که..پس بازم بهترین راهکار همونه که خودمون یا نریم جایی یا کمتر بریم

با حرفات موافقم کاملا 🤚

درو برا هیچکس باز نکن اولویتت خودتو بچه هات باشه

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
وقتی بچه کوچیک دارید تو پاییز و زمستون هییییچ جا نباید برید

اتفاقا منیکه نمیرم بچم دوبار مریض شد اوناییکه بیرون پلاس هستن ماشالله سالمن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

خانواده همسر من تو تب میسوزن 

بعد من بچه ام حساس بود 

میگفتن نه ما مریض نیستیم 

حساسیت هست 

انگار من احمق هستم 

اصلا چیزی به عنوان رعایت ندارن 

و مرتب افتخار میکنن تحصیل کرده اند اونم همش پارتی و سهمیه 

سه ساله ما از مهر تا اردیبهشت درگیریم ...

واکسن نمیزنی براشون؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واکسن نمیزنی براشون؟

یک دونه است 

زدم تاثیری آنچنانی نداشت 

شربت ایمنی هم مصرف میکنه 

ماسک هم میزنن تو کلاس

ولی خوب بچه هستند بازم نمیتونن رعایت کنن کامل 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مادرشوهر من پارسال بشدت مریض بود، بدن درد و فین فین و...

بعد هی میگفت حساسیت دارم

شوهر اسکلم به زور بچم رو برد داد بغلش، بچم مریض شد.

نمیدونم چرا فک میکنن بگن مریضیم نیاید خونه ما،ما ناراحت میشیم؟!

من اتفاقا به شعور کسی که رعایت کنه افتخار میکنم😁

منم هروقت ابجیام دعوتم میکنن اول میپرسم بچه ها مریض نیستن؟ یه بارم جاریم دعوت کرد گفتم ممنون بچه ات مریضه میترسم بچه ام بگیره ولی خب گاهی هم پیش میاد کسایی که مریضن بیان خونمون.. همون اول به بچه هاشون اگه مریض باشن با مهربونی میگم لطفا نی نی رو بغل نکنید و نبوسید