2777
2789
عنوان

نامزدم قبلا کلی دوست دختر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 38 پست

دختربازی سن و سال نداره.. 

بستگی به ذات مرد داره

مردی که ذات بدی داشته باشه.. حتی بعد شصت سالگی هم دختربازی میکنه و قضیه شـوگر ددی و...

و خب کاریشم نمیشه کرد بحث بحثه ذاته

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر خودتون هم با دوستی ازدواج می کردید می گفتم خب اشکال نداره ولی اینکه طرف با ۵۰ نفر بوده بعد آخر سر رفته با انتخاب مامانش ازدواج کرده نشان دهنده‌ی طرز فکر کثیفشه که مثلا اون دختر اگر دختر خوبی بود دوست نمی شد و...

برای همین من باشم قبول نمی کنم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

❤️ نه آخه تازه داشت ازش خوشم میومد یهو اینا رو دیدم باز دودل شدم

تصمیم نهاییتو بگیر 

ببین دوسش داری ؟ اگه داری بمون و آدمش کن 

همونکاری ک من میکنم الان تا میگم مریم میگه من غلط کردم دختره ی چندشششش🤣🤣🤣

تصمیم نهاییتو بگیر ببین دوسش داری ؟ اگه داری بمون و آدمش کن همونکاری ک من میکنم الان تا میگم مریم می ...

آره باید همین کار و کنم باید… منم بخوام دیگه مامانم نمیذاره سر نامزدی میخواستم بهم بزنم یک داستانی راه انداخت که اصن نگو … 

آدمای دور بر ماهم میرن دوراشون میزنن بعد میرن یک آفتاب مهتاب ندیده میگیرن بنظرم قبول کنی مشکلی پیش نمیاد چون این دیگ ۴۰سالشه دیگ براش معنی نمیده دوست دختر بازی اینا واسش تموم شده والان فکر ازدواج هستش دیگ نمیره سمت این چیزا قبول کن بهتر ازیک تازه ب دوران رسیده هستش