2777
2789
عنوان

بیشعورا بیشعورا بچه هفده ماهه مرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 41 پست
یک دونه است زدم تاثیری آنچنانی نداشت شربت ایمنی هم مصرف میکنه ماسک هم میزنن تو کلاسولی خوب بچه هستند ...

کاش مدرسه کنترلشو زیاد میکرد نمیذاشت بچه های مریض وارد بشن

حداقل یک ماهی رعایت میکردن تا این دوره بگذره

منم پسر کوچیکم پیش دبستانیه دیدم انفولانزا اپیدمی شده،نذاشتم دیگه بره ولی پسر بزرگم دومه

نگرانیم از اونه

خودمون که جایی نمیریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش مدرسه کنترلشو زیاد میکرد نمیذاشت بچه های مریض وارد بشنحداقل یک ماهی رعایت میکردن تا این دوره بگذ ...

آخه این مریضی اصلا میره و برمیگرده چهل روزه خودم سرفه دارم با هیچی خوب نمیشه خسته شدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
آخه این مریضی اصلا میره و برمیگرده چهل روزه خودم سرفه دارم با هیچی خوب نمیشه خسته شدم

اره مام همینیم هیچ خوب نمیشیم الان بیشتر از یه ماهه 

حالا نمیدونم اونی که ما گرفتیم همونه که همه دارن میگیرن یا فرق داره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره مام همینیم هیچ خوب نمیشیم الان بیشتر از یه ماهه حالا نمیدونم اونی که ما گرفتیم همونه که همه دارن ...

تو هرکسی یک مدلیه دیگه 

ولی خوب نمیشه هرچی هست

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مادرشوهر من پارسال بشدت مریض بود، بدن درد و فین فین و...بعد هی میگفت حساسیت دارمشوهر اسکلم به زور بچ ...

اینا اصلا به چپشون نیس ناراحت شدن ماها فقط نمیخوان گردن بگیرن که ما ازاونا گرفتیم

کاش مدرسه کنترلشو زیاد میکرد نمیذاشت بچه های مریض وارد بشنحداقل یک ماهی رعایت میکردن تا این دوره بگذ ...

اره اگ والدین شکایت کنن حالشون جامیاد قشنگ اون بچه ای که مریضه و فرستادنش مدرسه رو زنگ بزنن خونوادش بگن بیاببر خونت 

چرا نمیشه تعیین تکلیف کرد؟وقتی رفتی خونه مادرت دیدی خواهر و برادر بچه هاشون یا خودشون مریضن اومدن مه ...

من به روی خواهرم اوردم قهر کرد گذاشت رفت میگرن داره الهی بامیگرنش بمیره 

مامانم میگه بیچاره خواهرت مریضه هواسو داشته باش میگم اگ بیاد خونه من میگیرم موهاشو میکشم سرشو میکوبم دیوار

از کجا میدونی که بچت مریضیش از خواهرتو دومادتونه؟

ازاونجایی که بچه‌اون مریض بود گفتم بچت مریضه کنار بچه من نیارش پسرش اومد بچه منو بوسید بردم صورتشو شستم خواهرم شر کرد پاشد گذاشت رفت الهی دق مرگ بشه

بله تا قبل مدرسه بعدش مجبوری باید برن مدرسه و تازه اول مریضیاست 🤧🤧

خودم معلم میشم زمستونا براش اصلا نمیفرستمش مدرسه باجون بچم چرا بازی کنم که درس بخونه مگه ابتدایی چیه که ادم نتونه به بچش یادبده