2777
2789

امروز تو بیمارستان براثر تب درجا فوت کرده بود 

یه عده بیشعور بهشون میگی مرض دارین توخونتون بکپید نیاید خونه اینواون مرض هاتون بلای جون خودتون بشن انشالله اوناییکه بیشعورن 

چندین بچه مرده اینروزها 

طرف مریضه میگه حساسیت گرفتیم ای خدا مرگتون بده همونجا تموم کنید باعث مرگ طفل معصوما نشید 

خواعر بیشعورم وخواهرشوهراحمقم باعث شدن بچم مریض بسه اصلا هم گردن نمیگیرن روزی دوبار میریم دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه کوچیک دارید تو پاییز و زمستون هییییچ جا نباید برید

دیگه خونه پدر و مادر هم نریم؟ اونایی که مریضن نرن جایی!!

خیلی سخته ؟؟؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

راهشون ندین 

ما هم یک دونه بیشعور داریم 

چند شب پیش بچه اش مریض بوده گفته بود بیاین پیشمون رودل کرده حالا از این مریضی جدید گرفته دفعه اول هم کرونا رو از اونا گرفتیم خجالت نمیکشه کلا قطع ارتباطیم راحت 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دیگه خونه پدر و مادر هم نریم؟ اونایی که مریضن نرن جایی!!خیلی سخته ؟؟؟

من بچم ی هفته مریضه هیچ جا نرفتیم دارم دیوونه میشم تو خونه 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
دیگه خونه پدر و مادر هم نریم؟ اونایی که مریضن نرن جایی!!خیلی سخته ؟؟؟

ما که نمیتونیم برا بقیه تعیین تکلیف کنیم که نرن جایی  ولی برا خودمون و بچمون میتونیم و ترجیحا نمیریم جایی خب

من بچم ی هفته مریضه هیچ جا نرفتیم دارم دیوونه میشم تو خونه

دیگه چاره ای نیست 

الان انقدر سرده همه تو خونه ان

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤