2777
2789
عنوان

سورملینا نخرییییییددددددددد

867 بازدید | 61 پست

چقدر دروغگوئن 

اینقدرررر تبلیغ میکنن آدم میگ معجزه میکنه برای بوی عرق 

اما دریغ از ذره ای تاثیر 

بخدا انگار آب خالی با یه پیش ادکلن قاطی شده ریختن توی ظرف 

به هیچ عنوان هم بوی عرقو نمیگیره 

حتی بعد یه ساعت همون آش و همون کاسه

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از نوع و مدل تبلیغش حال بهم زنش مشخصه چه افتضاحیه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اتفاقا الان داره تبلیغش پخش میشه خیلی با آب و تاب تبلغیش میکنن

چون الان دیدم یادم اومد گفتم بگم

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

همیشه یادت باشه چیزای خوب نیاز به تبلیغ ندارن..‌!!

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

همسایه ما خریده راضیه منم میخاستم بخرم 😐

راضیه!؟😑😑😑😑

از چیش دقیقا راضیه،!؟

پس اینجا چرا یه سری تعریفش و میکنن و انقد قبول دارن؟چند باری دیدم بچه های اینجا هم تبلیغ و تائید میک ...

بخدا قسم عین حقیقتو گفتم 

بوی عرق رو اصلا و ابدا نمیگیره 

عین اب خالی میمونه