2777
2789
عنوان

طلاق با بچه دو ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست
من طبق تجربه و شرایط الان خودم فکر میکنم بیشتر از همه خسته ای تو و حس افسردگی داری نیاز به تفریح و ا ...

خوب نیست دیگه پول کارگریه با یه عالمه قسط

ماهی خانوممم  
خوب نیست دیگه پول کارگریه با یه عالمه قسط

این حرف رو چند مدت پیش یکی به خودم گفت اتیش گرفتم تا چند روز ولی بعدش یکم به خودم اومدم حالا من به تو میگم ، شرایط الانت رو بپذیر و این مدت کوتاه کودکی بچت رو بپذیر سعی کن زمان های ارامش با شوهرت به خوبی صححبت کن بگو روحم خسته است کمک کن بهم این دوران رو راحت تر بگذرونم درکم کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

االان هوا ظهرا خوبه سعی کن یکساعت با بچت بری افتاب بخوری تاب بخوری ببین من خییییییلیارو دیدم مثل من ...

نمیدونم به خدا چیکارکنم.  اخه بیرون رفتنم با بچه رو هم نمیدونی چه قدر سخته بچم خیلی پیش فعاله نمیدونم چشه فقط باید دنبالش بدویین دستمو ول میکنه تو خیابون از استرس اون ببخشید به گوه خوردن میفتم اوففف نمیدونم چی بگم خدا خودش درسن کنه

ماهی خانوممم  
بیشتر به خاطر بچه هست اون شیطونی میکنه شوهره هم اعصاب نداره

خب سعی کن خوابش تنظیم کنی وقتی باباش میاد خواب باشه تا باباش استراحت کنه خون ب مغزش برسه بتونه بابچه ارتباط بگیره فک کنم چون نمیتونه خوب استراحت کنه عصبی میشه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
این حرف رو چند مدت پیش یکی به خودم گفت اتیش گرفتم تا چند روز ولی بعدش یکم به خودم اومدم حالا من به ت ...

کدوم حرف؟ اینکه گفتم حقوق کارگری داریم؟

ماهی خانوممم  
نمیدونم به خدا چیکارکنم. اخه بیرون رفتنم با بچه رو هم نمیدونی چه قدر سخته بچم خیلی پیش فعاله نمیدون ...

میگم من خودم عین شرایط تورو دارم میگذرونم همه از غر زدنم خسته شدن بیرون که میری بدتر روانی میشی تا برگردی ولی وقتی به این فکر کنی که تو تنها نیستی هزاران نفر مثل تو هستن راحت تر شرایط رو مدیریت میکنی

خب سعی کن خوابش تنظیم کنی وقتی باباش میاد خواب باشه تا باباش استراحت کنه خون ب مغزش برسه بتونه بابچه ...

اره، شوهرم هفت شب میاد اون موقع که وقت خواب بچه نیست اون موقع اگه بخوابه بعدش تا خود صبح بیداره شوهرمم کارش خداییش زیاده ولی چاره چیه آخه 

ماهی خانوممم  

اطراف من. همه دو تا بچه پشت هم اوردن یکلام غر نمیزنن چون خانواده هاشون کلا دارن بزرگشون میکنن مادرا سرکارم میرن ولی من حتی خونه ی مادر خودم مثل مهمان میرم و میام چون بچچم فضوله و اونا حوصلع ندارن 

میگم من خودم عین شرایط تورو دارم میگذرونم همه از غر زدنم خسته شدن بیرون که میری بدتر روانی میشی تا ب ...

افررررررررررین دقیقا همین حرفت به خدا برام مثل آب رو آتیش شد همین که آدم بدونه تنها نیست یه جوری انگار اروم میشه

ماهی خانوممم  
افررررررررررین دقیقا همین حرفت به خدا برام مثل آب رو آتیش شد همین که آدم بدونه تنها نیست یه جوری انگ ...

پارک اگر بری میبینی ای بابا بی کس و تنها مثل تو زیاده ولی الان چون محدودی خیال میکنی همه حامی دارن من سه سااله خونه نشین مطلقق شدم االبته بگم الان به لحاظ روحی روانی سالم نیستم چون خیلی بهم سخت گذشت و پسرم که بزرگ شد هیچوقت یادم نمیره که هیچکس نبود حتی شده چند ساعت به منه مادر خسته یه حال خوب هدیه کنه 

اطراف من. همه دو تا بچه پشت هم اوردن یکلام غر نمیزنن چون خانواده هاشون کلا دارن بزرگشون میکنن مادرا ...

اره منم همین طوری ام . کسی بچمون نگه نمیداره چون خیلی شیطونه

ماهی خانوممم  
پارک اگر بری میبینی ای بابا بی کس و تنها مثل تو زیاده ولی الان چون محدودی خیال میکنی همه حامی دارن م ...

منم مثل تو بودم خواهر عکسای الانم با قبل زایمان نگاه کنی انگار ده سال پیر شدم هیچکی هیچکی کمکم نکرد

ماهی خانوممم  
اره منم همین طوری ام . کسی بچمون نگه نمیداره چون خیلی شیطونه

بچتم من بهت میگم بیش فعال نیست کاملا نرماله نیازبه فعالیت و فضای باز داره که انرژیش تخلیه بشه خانواده ای که راحت طلبن میگن بچت شیطونه نیار وگرنه انقدددددد هستن پدر بزرگ ماادر بزرگ که نوه هارو میبرن دور دور