2777
2789
عنوان

سورملینا نخرییییییددددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 61 پست
راضیه!؟😑😑😑😑از چیش دقیقا راضیه،!؟

میگه میگیره بوی عرق و‌چندمین بارش بود سفارش میداد

شاید عرق تو خیلی وابستس به بدنت نمیخاد بوش ولت کنه 😂 من خودم زاج‌استفاده میکنم چندساله

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه میگیره بوی عرق و‌چندمین بارش بود سفارش میدادشاید عرق تو خیلی وابستس به بدنت نمیخاد بوش ولت کنه ...

اره لعنتی خیلی بوی عرقم تنده 

مخصوصا ایام پریود 

خب این دراصل مثلا برای کساییکه بوی عرقشون زیاده خوبه دیگ 

که اینم تاثیر نداره اصلا

همسایتون حتما اصلا عرقش بو نمیده 

منم زاج میزنم اما پوستمو نازک میکنه

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
کاش اسی پیام بده وبگه افتضاحه الکی تبلیغ نکنید

به کی باید پیام بدم!؟ 

نه تنها میگم دروغ میگن 

فحشم میدم

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
از نوع و مدل تبلیغش حال بهم زنش مشخصه چه افتضاحیه

امضایت را بنازم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

اره لعنتی خیلی بوی عرقم تنده مخصوصا ایام پریود خب این دراصل مثلا برای کساییکه بوی عرقشون زیاده خوبه ...

ببین گلاب و زاج‌ و قاطی بزن بذار نرم کن زیر بغلتو

نکنه به بهونه بوی عرق تو پریودی زود زود بری حموما ضرر داره حداقل ۲ روز اول نرو

لباس های جنس نخ استفاده کن ولی از این گیاهی و‌اینا اصلا نخر ۲ دقیقه تو تن باشن بوی لاشه ای سگ‌‌ میگیره لامصب 😂

‏در‌ من خری به گل نشسته.