2777
2789
عنوان

سورملینا نخرییییییددددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای متنفرم از تبلیغش

این مرده که یهو بعد تموم شدن فیلم میاد؟ روانمو بهم میریزه اه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ببین گلاب و زاج‌ و قاطی بزن بذار نرم کن زیر بغلتونکنه به بهونه بوی عرق تو پریودی زود زود بری حموما ض ...

واااای اره بخدا 

پس چرامیگن گیاهیه فلانه 

به هیچی اعتماد نیس 😫😫😫😫

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

چطوری تی وی ایران نگاه می‌کنید 

سه روز ماهواره خراب شده بود داشت گریم می‌گرفت 

آخه هیچی پخش نمیکنه ک 

فقط آقای قاضی خوب بود 

میدونم ربطی به تاپیکت نداشت اما سوال شد برام

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
من مام میزنم ب شدت راضیم. البته شنیدم بوی بد عرق بخاطر پوست کثیفه. وگرنه عرق بدن ب خودی خود بویی ندا ...

من هرروز حمامم 

زیر بغلمم میسابم😐

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
واااای اره بخدا پس چرامیگن گیاهیه فلانه به هیچی اعتماد نیس 😫😫😫😫

لعنتی فکر کردی میرن درخن قطع میکنن برای منوتو شلوار درست میکنن ۱۰۰ تومن تو مترو میفروشن آخه

اسمش گیاهیه در اصل پلاستیک خالص

فقط نخی همین 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

چطوری تی وی ایران نگاه می‌کنید سه روز ماهواره خراب شده بود داشت گریم می‌گرفت آخه هیچی پخش نمیکنه ک ف ...

مجبوریم دیگ 

عادت کردیم

لعنتی فکر کردی میرن درخن قطع میکنن برای منوتو شلوار درست میکنن ۱۰۰ تومن تو مترو میفروشن آخهاسمش گیاه ...

فک کردم من غیر عادیم شلوار گیاهی میپوشم بعد دوساعت بو..... میدم

نگو برای همه همینه