2777
2789
عنوان

اتفاقایی که تو این سه ماه برام افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 99 پست
پشیمونم خیلی،منم تازه فهمیدم کسی که تورو بخواد بهت دست نمیزنه.گفت بار اولش بودهولی دیگه از این غلطا ...

خواهشا شماره اشونو پاک کن همشونو به عنوان رفیف و دوست اجتماعی و هر چی باهاشون حتی سلامم نکن اصلا تو دنیای خودت باش بذ همکلاسی هایدختر کاری به پسر جماعت نداشته باش هیچ انفاقی نمیفته برات ازت خواهش میکنم بشون اعتماد نکن و حتی پوششتم و لباس مانتوت رو بلندتر بپوش تا بفهمن حریم داری پشیمونی دختر پایبندی هستی تا نیان سراغت

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من کلی دوست اجتماعی پسر داشتم کلی همکلاسی و هم دانشکده ایباهاشون بیرون هم رفتماکثرشون وا میدن ...

موافقم،سادگی کردم،ولی دیگه از این بعد عاقلانه رفتار میکنم

و به غیر از این دوتا رفیقم با کسی دیگه دوست نمیشم،آره واقعا خسته شدم دلم آرامش میخواد

خواهشا شماره اشونو پاک کن همشونو به عنوان رفیف و دوست اجتماعی و هر چی باهاشون حتی سلامم نکن اصلا تو ...

آره شماره و عکسای رلم و اون پسر پاک کردم و تحویلشون نمیگیرم،فقط با این دوتا رفیقم صمیمی ام ولی جدیدا حس پیدا کردم به رفیقم خوشم میاد ازش،فقط اون پسر با اون عکسا کاری نکنه ازم سو ع استفاده نکنه،خیالم راحت میشه

مشهد،خوابگاهی نیستم،با خانوادمم

نکن اینکارارو خواهشا ، خواهرانه بهت گفتم

خیلی راحت دسترسی پیدا میکنن به خانواده ت و برات بدجور شر میشه 

از من گفتن!

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
موافقم،سادگی کردم،ولی دیگه از این بعد عاقلانه رفتار میکنمو به غیر از این دوتا رفیقم با کسی دیگه دوست ...

همین دو تا رو هم ارتباطتتو کمتر کن 

خصوصا با همونی که رفتی کافه عکس گرفتی

خدایا شکرت ...  
همین دو تا رو هم ارتباطتتو کمتر کن خصوصا با همونی که رفتی کافه عکس گرفتی

با اونی که رفته بودم کافی شاپ،بلاکش کردم و گفتم دیگه با من صحبت نکنه،ولی خیلی کنه همش دور و بر من میپلکه

عجبببب😑ماشالله تو این چند ماه خیلی محتاطانه عمل کردی ، آفرین داری

من خیالم از اون دوتا رفیقام راحته

فقط اون پسر که کافی شاپ دعوتم کرد،خیلی آدم بدیه ازش میترسم،میترسم با اون عکسا ازم سوع استفاده کنه،چون هنوزم پیگیر منه دست از سرم بر نمیداره

من خیالم از اون دوتا رفیقام راحتهفقط اون پسر که کافی شاپ دعوتم کرد،خیلی آدم بدیه ازش میترسم،میترسم ب ...

کارت دراومده

حواستو جمع کن 

سعی کن یجوری اون عکسارو معدوم کنی،حالا به طریقی

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....