2777
2789
عنوان

چرا من روزه میرم انقدر اذیت میشم حانمهای مذهبی لطفا کم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 77 پست
آدم باید به عقلش هم مراجعه کنه و هر چیزی که میگن خدا میگه رو قبول نکنه .خدا کی گفته خودتو آزار بده و ...

شما اگر به عقلت رجوع کنی  حرف حق از ناحق رو پیدا میکردی 

فقط نمیخوای تقصیر شما هم نیست 

خدا خودش دستورات دینو کامل گفته 

بگو نمیخوام انجام بدم دیگه چرا دلیل  و توجیح مسخره میاری

در نهایتم نه از سرپیچی شما گزندی به ما میرسه نه از انجام دادن ما 

ولی از زخم زبون های شما گزند زیاد میرسه و حق الناسه 

تو که جواب دادی و قفل کردی...آره توهم منتظر باش منم واگذارت کردم به خدای خودم

چندین بار محترمانه گفتم برو بیرون هنوز نرفتی معلومه کرم داری

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارترعزیز حتما با پزشک مشورت کنید واگه پزشک شمارومعاینه کردوگفت روزه براتون بده نگیرید کفاره شو بپردازید 

فقط پزشک .....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
استارترعزیز حتما با پزشک مشورت کنید واگه پزشک شمارومعاینه کردوگفت روزه براتون بره نگیرید کفاره شو بپ ...

چشم 

چه متخصصی باید برم ؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
استارترعزیز حتما با پزشک مشورت کنید واگه پزشک شمارومعاینه کردوگفت روزه براتون بده نگیرید کفاره شو بپ ...

اینجا گفتن دکتر تعدیه اما دکتر تعدیه که فقط برنامه عذایی میده

شما اگر به عقلت رجوع کنی حرف حق از ناحق رو پیدا میکردی فقط نمیخوای تقصیر شما هم نیست خدا خودش دستور ...

فعلا که ایشون و شما زخم زبان می‌زنید و حرفتون رو میگید و قفل میکنید و....

ایشون یه نظرسنجی گذاشته نظر که میگی میپره به آدم

من کاری که خدا گفته  رو انجام میدم نه بنده خدا.خدا مهربون تر از این حرفاست.شماهم بیجا قضاوت میکنی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خب نگیر، با گشنگی کشیپن شما چ دردی از درد مرپم دوا میشه؟! برو بجاش کمک کن ب فقرا

چه ربطی داره؟ اونی که شما میگی یه قضیه ی دیگه ست و مطمئن باش این خانوم اهل کمک کردن به فقرا هست چون اشخاص مذهبی اهل کمک کردنم هستن 

ولی قضیه ی روزه فرق میکنه ، دستوره دین قشنگمونه جزء واجبات دینِ

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
چندین بار محترمانه گفتم برو بیرون هنوز نرفتی معلومه کرم داری

کو کی گفتی؟خودت کرم داری که قفل میکنی باز میکنی.تورو به خیر مارو به سلامت 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چشم چه متخصصی باید برم ؟

یه پزشک متخصص داخلی بانوشتن یه آزمایش ایشون میفهمن که شماقادربه گرفتن روزه هستیدیانه

حالا من برعکس شما هستم وقتی روزه میگیرم حالم خیلی خوبه وشاداب میشم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چه ربطی داره؟ اونی که شما میگی یه قضیه ی دیگه ست و مطمئن باش این خانوم اهل کمک کردن به فقرا هست چون ...

فقط میخوان مخالفت و لج کنن از یه سوال ساده ببین چه جنجالی راه انداخت اصلا ارزش نداره باهاش بحث کنی 

اینجا گفتن دکتر تعدیه اما دکتر تعدیه که فقط برنامه عذایی میده

نه دخترگلم متخصص داخلی برید 

یه پزشک متخصص داخلی بانوشتن یه آزمایش ایشون میفهمن که شماقادربه گرفتن روزه هستیدیانهحالا من برعکس شم ...

هنیشه که اینطور نیستم مدتیه اینطور شدم 

قبلن منم راحت بودم