2777
2789
عنوان

چهل روز شد 🥲

96 بازدید | 9 پست

سایه اش مارا پناهی بود و رفت 

شانه هایش تکیه گاهی بود و رفت 

شادی ما بود دیدار رخش 

شادی ما یک نگاهی بود و رفت

چهل روز در دل گریستیم به یاد مهربانی و صفای تو ، زنده بودیم . لیکن زندگی نکردیم و در هر جا و مکان و در لحظه ای صدای گرمت را شنیدیم ، نگاهت را دیدیم عطرت را بوییدیم ،نامت را بر زبان راندیم و تورا جستجو کردیم چه سبک و آرام و چه مظلومانه سفر کردی و چه سنگین غم نبودنت را بر جای نهادی برایت رحمت و رضوان الهی دعا میکنیم برایمان دعا کن

مادر عزیزم دل تنگتم 🖤

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزرگترین ترس زندگیم از دست دادن مادرمه

امیدوارم سایش بالا سرت باشه همیشه 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

بابای منم یکساله که رفته بابا برگرد منو با خودت نبردی 💔😔برگرد و منم ببر دلم برات تنگ شده می‌خوام ب ...

امیدوارم روحشون شاد باشه و خداوند به شما صبر بده 🫂💔🖤

خدا روح مادرت رو قرین رحمت خودش قرار بده انشالله

ممنونم عزیزم 🫂 

ممنونم.روح مادرت شاد باشه.ولی یه اتفاقیه ک واقعا نمیشه ازش فرار کرد.

بله عزیزم همه ما یک روزی بالاخره چه باید رو به رو بشیم باهاش