2777
2789
عنوان

اتفاقایی که تو این سه ماه برام افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 99 پست
رفیقت ک زر زده،بعدشم اول با اون رفیقت کامل کات کن،بعد با اون پسره ک هی ازت عکس میگرفته نه برو بیرون ...

اون پسر که باهاش عکس گرفتم بلاکش کردم و گفتم دیگه با من صحبت نکنه،فقط دور برم زیاد میپلکه من تحویل نمیگیرم

رفیقمم هم روش کراشم دوسش دارم ولی اون نمیدونه منم نمیتونم بگم چون بعد فکر بد درموردم میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زود پیش رفتی عزیزم تو همه چی 

اول اینکه خداروشکر که اتفاقی برات نیفتاده و تقریبا میشه گفت به خیر گذشته 

دوم اینکه از من به تو ۹۹ درصد پسرا هیچ وقت نمیتونن دوست عادی و معمولیت باشن اکثرشون شکارچی صبورن 

وقتی رفتی اینارو تعریف کردی شاید اونم بخواد باهات رابطه داشته باشه حتی 

دورتو خلوت کن 

رو خودت تمرکز کن 

بیشتر حواست به خودت باشه 

هنوز خیلی اوضاعت بی ریخت نشده میتونی درستش کنی

خدایا شکرت ...  

چطور رو شد این مدت کم شلوارتو بکشی پایین دم و دستگاهتو نشون یه پسر غریبه بدی من خودم ادم پاکی نیستم ولی خیللللللی زود وادادی اون اگر براش مهم بودی اولا دست نمیزد بهت بعدش به کان.   دو.   م استفاده میگرد اینحور نسه 

نمیترسی ایدز بگیری؟   مطمینا اون پسر بار اولش نبوده؟؟؟ 

اصلا بفکر اینده خودت نیستی به فکر ابروی پدر مادر بیچارت باس

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خیلی زود پیش رفتی عزیزم تو همه چی اول اینکه خداروشکر که اتفاقی برات نیفتاده و تقریبا میشه گفت به خیر ...

فک نکنم نگاهاشون که عادی به من،و چشمی رو من ندارن،اگه چشمشون به بدنم باشه خیلی دلم میشکنه🫠

اون یکی رفیقم که رل داره

این رفیقم که روش کراشم سینگله

آخه کدوم گربه ای محض رضای خدا موش میگیره؟؟؟؟؟ها؟؟؟؟

نمیدونین یا واقعا خودتونو زدین به اون راه؟؟؟؟

تو جامعه ی الان ۹۹ درصد پسرا از رل بازی فقط دنبال رابطه جنسی شن! فقطططططط! بدون شک !

این دخترای ساده ان فاز عشق و عاشقی برمیدارن! فکر میکنن هر چی بیشتر خودشونو در اختیار طرف بذارن همونقدر ضریب اومدن به خواستگاریشون میره بالاتر! 

نه عزیز دلم ! اونا همشون فقط اندامتو میخوان و لذت رابطه جنسی و بس!

میدونی چقدر بیماری جنسی زیاد شده! اچ پی وی،ایدز ،...

دور از جون مبتلا بشی فکر کردی میخوای چیکار کنی؟؟ جواب خانواده تو چی بدی ؟؟ جواب همسر آینده ت ؟؟؟؟

ضربه های روحی که بعد کات میخوری رو کجای دلت میذاری؟؟؟؟

همیشه سعی کن دست نیافتنی باشی ، راحت خودتو ول نده بغل این و اون !

الان عکس دستاتون تو دست همدیگه ست ،فردا همونطور که تو کافه یواشکی ازت عکس گرفتن از رابطه جنسی شون باهات عکس و فیلم یواشکی میگیرن و تهدیدت میکنن و مجبورت میکنن بیشتر فرو بری تو این منجلاب!!

چند سالته ؟؟ انگار خیلی بچه ای! 

ایکاش پدر مادرا قبل اینکه بچه هاشونو یهو ول کنن تو اجتماع آگاهشون کنن ! 

بخدا مغزم سوت کشید😤

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
فک نکنم نگاهاشون که عادی به من،و چشمی رو من ندارن،اگه چشمشون به بدنم باشه خیلی دلم میشکنه🫠اون یکی ر ...

تو اگه پسر شناس بودی اولی رو میشناختی؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
چطور رو شد این مدت کم شلوارتو بکشی پایین دم و دستگاهتو نشون یه پسر غریبه بدی من خودم ادم پاکی نیستم ...

پشیمونم خیلی،منم تازه فهمیدم کسی که تورو بخواد بهت دست نمیزنه.

گفت بار اولش بوده

ولی دیگه از این غلطا نمیکنم،توبه کردم

فک نکنم نگاهاشون که عادی به من،و چشمی رو من ندارن،اگه چشمشون به بدنم باشه خیلی دلم میشکنه🫠اون یکی ر ...

عزیزم من کلی دوست اجتماعی پسر داشتم 

کلی همکلاسی و هم دانشکده ای

باهاشون بیرون هم رفتم

اکثرشون وا میدن یکی بعد یک ماه یکی هم بعد دو سال به روت میارن که بهت حس دارن 

آخرشم دیدم تهش هیچه همه دوستای پسرمو کنار گذاشتم

اگر میخوای دوست باشی باش، ولی هیچ وقت نذار بحث به مسائل احساسی و جنسی کشیده بشه، و دست اونم اینقدر عاشقانه که دستتو بذار تو دستم چرا اجازه میدی؟

من یک بار بیرون بودم توی خیابون یکی از همکلاسیای پسرم همرام بود یهو دیدم داره دست منو میگیره 

منم خیلی جدی گفتم چه معنی میده این حرکت؟ 

خیلی زود وا میدی دختر 

حواست باشه ازت سو استفاده نکنن

همون دوست پسر سابقتم چقدر میشناختیش که باهاش رابطه برقرار کردی، این روزا بیماری های مقاربتی خیلی زیاده 

تایپکاتم دیدم تو که عزیزم اینقدر حساسی که به خودکشی فکر می‌کنی 

دور پسرا رو خط بکش چون خیلی تاثیر بدی می‌ذارن روت

خدایا شکرت ...  
آخه کدوم گربه ای محض رضای خدا موش میگیره؟؟؟؟؟ها؟؟؟؟نمیدونین یا واقعا خودتونو زدین به اون راه؟؟؟؟تو ج ...

موافقم،حرفاتون کاملا درسته،خیلی پشیمونم،آره میترسم که با اون عکسا ازم سو استفاده کنه.

20 سالمه