2777
2789
عنوان

خیلی میترسم این پسر عکسامو پخش کنه آخه متاهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 57 پست
قبل اینکه این اتفاق بیفته برو پلیس فتا بگو تهدیدم کرده و شرایطتو توضیح بده میدونم که اقدام میکننقابل ...

ب عکس فرستادن ب نظرم ربطی نداره .عکس داریم عکس تا عکس .بعدشم الان دیگه کسی نمیتونه غلطی کنه راحت میشه شکایت کرد .اینجوری باشه ن باید عمس بزاری اینستا نه پروفایل 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بهش دسترسی داری یعنی مثلا آشنا یا فامیل هستین گوشیشو پنهانی بردار اگر میتونیچون واقعا فکر و استر ...

آخه می‌گفت تو گوشی خواهرم عکسارو ریختم که ولم کنی بزارم همه جا همه بفهمنن بامنی که ولم نکنی فقط خودم بتونم بگیرمت 

ب عکس فرستادن ب نظرم ربطی نداره .عکس داریم عکس تا عکس .بعدشم الان دیگه کسی نمیتونه غلطی کنه راحت میش ...

بدبختی عکسای ما خیلی صمیمی بود 😭😭مثل عاشق معشوق های اینستا

آخه می‌گفت تو گوشی خواهرم عکسارو ریختم که ولم کنی بزارم همه جا همه بفهمنن بامنی که ولم نکنی فقط خودم ...

عزیزم💔💔💔

خیلی بده

ایشالا هیچ وقت اتفاقی نمیوفته

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

حالا اشکال نداره گلم دیگه گذشته .الان ب نظرم برو شکایت کن

آخه دوسال گذشته 

من خطمو سوزوندم 

ازدواج کردم

ازش خبری نیست 

الان برم شکایت کنم که بدتر همه خبر دار میشن 

تازه میگم شاید عکسی نداشته باشع

آخه دوسال گذشته من خطمو سوزوندم ازدواج کردمازش خبری نیست الان برم شکایت کنم که بدتر همه خبر دار میشن ...

خب ببین احتمال اینم بده فقط میخاد بترسونتت.دقیقا هدفش اینه ترس بندازه مثه الان ب جونت ک تو برای اینکه اینکارو نکنه بری سمتش .پس کاری نکن و با ارامش ب زندگیت ادامه فده و همیشه ثابت شده همین آدمایی خیلی ترسو آن و غلطی نمیتونن بکنن.بهش فک نکن ♥️