2777
2789
عنوان

خیلی میترسم این پسر عکسامو پخش کنه آخه متاهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 57 پست

پخش نمیکنه نترس . خیالت راحت باشه . اونم خانواده داره و دوس نداره برینی بهش و جدا ازین احمق که نیست میدونه اگ پخش کنه شوهرت غیرتی بشه میتونه ازش شکایت کنه و پوستش و میکنن .. 

توکل بر خدا ان شاالله هیچی نمیشه سوره حمد بخون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلانبایدبترسی اینجوری آتودستش میدی بلکه ازموضع قدرت واردشی وبگی من به همسرم همه چیزومیگم ومیدونه ازگذشتم ومشکلی نداشته ولازم به گفتن تونیست وهمچنین بگی یه باردیگه همچین پیامی بدی به جرم تهدیدمیرم ازت شکایت میکنم وجرمش اینه...دیگه چ برسه بخوای پخش کنی خلاصه نترس توبترسونش واصلاهم به این بهانه نروباهاش دوست نشوکه بدبخت میکنی خودتو

قبل اینکه این اتفاق بیفته برو پلیس فتا بگو تهدیدم کرده و شرایطتو توضیح بده میدونم که اقدام میکنن

قابل توجه خانوما و دخترایی که در رابطه هستن تحت هیچ شرایطی عکس نفرستین

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

اصلانبایدبترسی اینجوری آتودستش میدی بلکه ازموضع قدرت واردشی وبگی من به همسرم همه چیزومیگم ومیدونه از ...

عزیزم از روزی که من با همسرم دوست شدم ازش خبری نیست تقریبا دوساله 

ممکنه پاک کرده باشه و منو فراموش کرده باشه ؟

😭😭😭اون دیونه شده بود می‌گفت تو عشق اول منی منم خب بد کردم که ولش کردم آخه فهمیده بودم قصد خودش جد ...

فرارکنیم،😳دنباله ازدواج نبوده صددرصد وگرنه میگفت راضیشون میکنم نه فرارمیخواسته ترتیبتوبده شانس آوردی

قبل اینکه این اتفاق بیفته برو پلیس فتا بگو تهدیدم کرده و شرایطتو توضیح بده میدونم که اقدام میکننقابل ...

گلم من همه چیزو پاک کردم بعدش از روزی که من با همسرم دوست شدم

تقریبا دوساله ازش خبری نیست 

من میترسم عکسارو داشته باشه اگه روزی با یکی از اعضا خانوادم بحثی کنه اونارو نشون بده یا پخش کنه 

فرارکنیم،😳دنباله ازدواج نبوده صددرصد وگرنه میگفت راضیشون میکنم نه فرارمیخواسته ترتیبتوبده شانس آورد ...

نمی‌دونم مثل روانی ها فقط میخواست منو بدست بیاره حتی می‌گفت قایمکی عقد کنیم 

عزیزم از روزی که من با همسرم دوست شدم ازش خبری نیست تقریبا دوساله ممکنه پاک کرده باشه و منو فراموش ک ...

اره بابا ،منکه میگم بیخیال شده وگرنه همین دوسال میومد

من فتوشاپ کارمیکنم اگه همچین مسئله ای پیش اومدکه انشالله پیش نمیادبهم بگومیگم که فتوشاپه واوکیش میکنم

گلم من همه چیزو پاک کردم بعدش از روزی که من با همسرم دوست شدمتقریبا دوساله ازش خبری نیست من میترسم ع ...

اگر بهش دسترسی داری یعنی مثلا آشنا یا فامیل هستین گوشیشو پنهانی بردار 

اگر میتونی

چون واقعا فکر و استرسش آدمو از پا درمیاره

گوشیشو نابود کن

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد