2777
2789
عنوان

یه حاجت داشتم بعد 12سال برآورده شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 197 پست
اووف😂🥲درخواست بده گمم نکنیمن جایزمو میخام

دادم 

ایشاللا همینطوری شه 🥺

در مورد شخصیتم چی حس می‌کنی 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

می‌دونم حس کردم میخای انتقام بگیری زجع زدنشو ببینیحس کردم دوسداری با غرور نگاش کنی بگی آخرش محتاجم ش ...

ای گفتییی🥺کاش ارزو به دل نمیرم 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

دادم ایشاللا همینطوری شه 🥺در مورد شخصیتم چی حس می‌کنی

ایشالله

حس میکنم ارومی زیادی ناراحتی گاهی اوقات ی ناراحتی و غم خاصی ازت میگیرم نمی‌دونم چرا

انگار ی شرایط و موقعیتی اذیتت می‌کنه باعث ناراحتیت شده

ی مشکل داری فکر کنم

حس میکنم تو خودت می‌ریزی ناراحتیتو کسی کاری می‌کنه به روش نمیاری 

کینه نمیکنی نمیکنی مگر اینکه چی بشه 

مگر اینکه طرف خیلی اذیتت کرده باشه

و باعق شده باشه حس بد گرفته باشی 

ایشاللهحس میکنم ارومی زیادی ناراحتی گاهی اوقات ی ناراحتی و غم خاصی ازت میگیرم نمی‌دونم چراانگار ی شر ...

شتتتتتتتتتت

برگها پشما همه چی ریخت😐❤️

نمی‌فهمم چرا امروز اینجوری شدم😐😂😂😂از هر ده نفر به نه نفر درست میگم😂😂😂😂

من ندیده بودم اینطوری شو😁خیلی جالب بود برام

آفرین 

نماز اخلاق پاکی درستی همه در کنار هم باید باشن. اینکه روی نماز تاکید کردم چون امر صریح الله هست

بله گفتم ادم خوب بودن سخته شما گفتی سخت نیست بعدم گفتی مگه نماز واجب چقدر وقت میگیره و سخته؟ منظور من از ادم خوب بودن اخلاق رفتار خوب بود نه نماز خوندن به خاطر همینم گفتم خیلی سخته

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

بله گفتم ادم خوب بودن سخته شما گفتی سخت نیست بعدم گفتی مگه نماز واجب چقدر وقت میگیره و سخته؟ منظور م ...

لطفا سختش نکنید. شدنیه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

لطفا سختش نکنید. شدنیه

من سختش نکردم واقعیت رو گفتم خدا سختش کرده انسان بودن اسون نیست

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

من سختش نکردم واقعیت رو گفتم خدا سختش کرده انسان بودن اسون نیست

شما همون احکام واجب رو انجام بده مثل نماز و روزه و خمس و .... و ترک ارتباط حرام با نامحرم حتی در حد صحبت منظورم دوس پسر هست ، بقیش در وجودتون نهادینه میشه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️