2777
2789

همین امشب گرفتم گلدونشم هنوز عوض نکردم وسفردا میرم گلدونشو عوض میکنم  

چجوری بهش اب بدم چجور بهش برسم که پژمرده نشه  عکسشو میذارم الان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخی خوشگله 

حسن یوسف خیلی خوبه کلن

آب هفته‌ای دو سه بار فک کنم کافیه

الانم که هوا سرده آفتاب اذیتش نمی‌کنه 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

من عاشق حسن یوسفم اما هیچوقت برام نمونده. همیشه حشره سفید می‌زنه و خشک میشه . حسن یوسف آب و نور و گرما میخواد. تو محیط سرد برگ ریزون پیدا می‌کنه. نور کم هم برگاشو رنگ پریده می‌کنه 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

خب اولین باره گل میگیرم بلد نیستم😂

خخخخ ای جونم گل فقط خاکش خشک شد اب بده ونور کافی همین  بزن گوگل دما ونور حسن یوسف چقدره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

گفتن هفته ای یکبار اب بده

اگه خاکش مرطوب می‌مونه با یه بار خب کافیه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.