2777
2789
عنوان

یه حاجت داشتم بعد 12سال برآورده شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 197 پست
شما همون احکام واجب رو انجام بده مثل نماز و روزه و خمس و .... و ترک ارتباط حرام با نامحرم حتی در حد ...

خیر نمیشه از نزدیک دیدم رعایت کردن نهادینه نشده 

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر نمیشه از نزدیک دیدم رعایت کردن نهادینه نشده

این نمیشه گفتن شما پیشتش - نمیخوام- هست

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

این نمیشه گفتن شما پیشتش - نمیخوام- هست

من خودمو نگفتم که بخوام یا نخوام 🙂 دیگران رو گفتم توشون نهادینه نشده 

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

من خودمو نگفتم که بخوام یا نخوام 🙂 دیگران رو گفتم توشون نهادینه نشده

منم افراد نماز خون خوب زیادی سراغ دارم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من بد بخت چی بگم اینقدر نذر و دعا کردم واسه ازدواجم که حد ندارم تازه علاوه بر خودم مامانم هم کلی نذر و چله برداشته 

فقط سه بار چله حق شناس گرفتم 

باز شما حاجتتو گرفتی اینقدر تیکه از این و اون شنیدم که حد نداره

اخه ایه ای که گذاشتی خیلی تهدید امیز بود من گرخیدم چه برسه استارتر ولی ببین بستگی به هدفم داره بعضی ...

آره😆😅خودمم پشیمون شدم ولی گفتم یه نگاهی هم بندازه

ولی احتمالا برای کسیه که اون آیه رو میخونه، من خودم آیه ۱۱۴ رو میخونم خیلی تعریفشو شنیدم میخونم، در مورد من صدق میکنه😁

اینم حرفیه🤌🏻🤌🏻🤌🏻قبول دارم خیلی درست میگی

بعضی وقتا هم فکر می کنیم اگه ازدواج خواستیم، بعدش اینی که بلافاصله میاد همونه که خواسته بودم ولی شاید اون نباشه که ما خواستیم، خودمون راهش دادیم و نیاز بوده بازم صبر کنیم تا اون اصلیه بیاد🤦🏻‍♀️

هرچی به ذهنت میرسهدرمورد اون هم بگو

حس میکنم توی اسمت ی یا ر یا ا هست

متولد بهاری

حس میکنم متولد تابستونع اون یکی

حس میکنم توپر هستی پوست سفید گندمی روشن

موی رنگی  متوسط یا هم کوتاه

من هم بعد ۱۲ سال داره حاجتم برآورده میشه

ولی من از خدای خودم خیلی ممنونم چون این مدت باعث شد من برای حاجتم همه ش توسل کنم نذر کنم نماز بخونم و خیلی کارهای دیگه که اینا باعث سد من رابطم با خدا خیلی خوب شد اوایل فقط برای رسیدن به حاجتم بود همه اعمالم ولی رفته رفته دیگه رابطم دلی شد حاجتم زیاد برام مهم نبود همه ش میگفتم خدایا من از تو خودت رو میخوام اول بعد باز سدن گره های زندگی 

درسته سختی زیاد داره ولی میدونم اگه همون سال اول حاجتم رو میداد من دوباره زود یادم میرفت و باز از خدا دور میشدم همونطور که قبلا اتفاق افتاده بود 

ولی الان راضی ام ازش حتی اگه باز دقیقه نود همه ۰ی بهم بخوره چون من بهش ایمان کامل دارم و راضی ام به هر مصلحتش با همه اینا خیلی خیلی خیلی دوستش دارم