2777
2789
عنوان

یه حاجت داشتم بعد 12سال برآورده شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3892 بازدید | 197 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیره اسمش؟😂😐آره میاد طول می‌کشه اما میاد

قاطی با یچیز دیگه 😂💔

واقعا؟پنج ماه شد ها کاتمون

باز امید هس ینی؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بیخیال واسه همیشهکات شدن خواستگارسنتی بود! میشه از اسم و خصوصیات پسره بگی؟

آها

حس میکنم تو اسمش ب یا ر یا ف داره 

حس میکنم قد متوسط رو ب بالا  سبزه مانند هیکلی شایدم چاق

ریش و اینا داشتع 

و اینکه حس میکنم چشم قهوه ای مشکی مو مشکی ابرو مشکی اینل

قاطی با یچیز دیگه 😂💔واقعا؟پنج ماه شد ها کاتمونباز امید هس ینی؟

امیر حسین؟😂🥲

آره حس کردم مدت طولانی گذشت اما میاد

شاید تا ی ماه دیگه آمد

الانم سو سو می‌کنه اما دودله

مگه به نماز خوندنه چه راحت میگیرین همه چیزو اتفاقا کسی که نماز خونه زندگی منو به اتیش کشید رفتار مه ...

نماز اخلاق پاکی درستی همه در کنار هم باید باشن. اینکه روی نماز تاکید کردم چون امر صریح الله هست

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

امیر حسین؟😂🥲آره حس کردم مدت طولانی گذشت اما میادشاید تا ی ماه دیگه آمدالانم سو سو می‌کنه اما دودله

نه نزدیک شدی به اسم🤣

اگه حقیقت باشه این ،یه جایزه ی بزرگ پیشم داری 😂پست میکنم 

البته اوکی نمیشم باهاش اما فقط میخوام برگشتنو ببینم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

امیر چیه پس😂😂امیر حسام؟خدت بگو😂😂😂

ممده ممد😂

نه نزدیک شدی به اسم🤣اگه حقیقت باشه این ،یه جایزه ی بزرگ پیشم داری 😂پست میکنم البته اوکی نمیشم باها ...

می‌دونم حس کردم میخای انتقام بگیری زجع زدنشو ببینی

حس کردم دوسداری با غرور نگاش کنی بگی آخرش محتاجم شدی😂🤌🏻